Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.693
- 109.518
- 4.878
rodop 6 aylık dedibakalim gedson nolcak opsiyon var mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rodop 6 aylık dedibakalim gedson nolcak opsiyon var mi
Surpriz kesin mi?Onyekuru
Gedson Fernandes
Mostafa Mohamed
Yedlin
Halil Dervişoğlu
Surpriz son gun transfer
Muhtemel kadro :
Muslera
Yedlin - Donk - Marcao - Saracchi
Taylan
Feghouli - Gedson - Arda - Onyekuru
M. Mohamed
Varmış , hem Mustafa Cengizin gösterdiği tabloda vardı.O parayi FFP'de kullanamiyorsun ama.
Hadi bakalım inşallahDegerli bir oyuncu
Ihtiyaca cuk oturandan
Harika olur. Son yılların en iyi orta sahasını kurmuş oluruz.Abi bir de İrfan Can'ı da bildiriyormuşuz şimdi düşünsenize. Umarım tamamen vazgeçilmemiştir.
fb 2 gün sonra hatay deplasmanında,onların puan kaybı muhtemel,biz de başağı yenersek iyice ortalık şenlenirTsnin bjkye kitlemeside çok tatlı oldu
ali koç hemen 28 şampluk tescili için tffye gider herhalde haahahhaahhaYusufu malatyadan koparmak lzm.Sınırları terk etmeyelim 6 numara lazım.
O değilde Onyekuru ve Gedson ile uçarız.Vodka-Redbull gibi olacak bu ikili)
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Beknaz Almazbekov yakacak bu gezegeni. Çok sağlam çocukSadece ayağı var. İnan hiç oyun stilini sevmem. Ancak 3-4 milyona olsaydı gelsin derdim. Alt yapıdan bir irfan çıkartırız. Gelen oyuncuyu da tanımıyorum yorum yapamam. Türk olarak Cengiz ve Ali Akmanı ne edip yapıp günün birinde getirmeliyiz, enfes oyuncu ikiside.. ancak ikisini de şimdilik akma imkanı yok. Sadece onyeyi çok istedim bu dönem. O da geldi..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gelmez ve vazgeçtik derler ise ne gülerimirfan fb kap gelsin la artik

Ben sordugumda olmuyor diyorlardi burada cogu insan.Varmış , hem Mustafa Cengizin gösterdiği tabloda vardı.
Hem de Galasevgisi de dedi.