Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yüzde 20 pay varmış irfan transferinde. Denizi 2.5a almışlardı. 9 milyona aldılar ve yüzde 20 satış payı. 15ten fazla satamazsın irfanı yurt dışına.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Simdi gelin onde pres yapin rakipler hele bir deneyin bakalim savunmaniz delik desik oluyormu her takim arkada iyice kapanacak burda da gedson un sutlari nuhammedin kafalari isi bitirecek

Benfica'da mali bir problem mi var ?
Gedson Benfica'da kalmak istemiyor onun durumu Talisca gibi.

Florentino'da zaten opsiyon var diye biliyorum.

Ferro konusunda da çocuk yedek kalıyor.

Mali problemler var Portekiz takımlarında da bu 3lünün konusu o değildir sanmıyorum. Maaşları azdır çünkü.

Şu anda transfer dönemini 10 üzerinden 8 olarak geçirdik birde taylanı yedeklicek orta saha alırsak 10 üzerinden 9 ile güzel bir dönem geçirmiş oluruz

Oğulcanla taylanda bidaha bu işlere girmesin

bbasıda çıksın dayıları gsli yaptı ama sonra amcaları devreye girip fbli yaptı diye açıklama yapsın şimdi

altay
Gölhan-sosa-gustavo-caner
Ozan-mhakan-irfan-tolga
Özil-pelkas

Çok iyi kadro oldu,her maçları orta saha mücadelesi şeklinde geçer

bu kadroya puanım 10

Bende bunu anlamiyorum

Madem fenere gitmek istemiyon, kal basakta... illa gidecen mi simdi bi yere... sezon sonu yine alirdik.

Neyse bence irfanin da karakteri bozukmus, direnisi binkac saat sürdü.

Canliyi secti herhalde

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Direnis sozkonusu degil.

FB henuz Cuma gunu ilk resmi gorusmeyi yapti Basaksehir ile, gayet de akici oldu.

Turk oyuncularin herhangi bir buyuk kulubun teklifine riayet etmemesi sozkonusu bile degil, buna Besiktas dahil.

Daha durun bu aç gözlülüğün sonunda dolmuşa binmek için bozuk paraya muhtaç kalıcanız
hayırsız olsun kahveniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt