Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karar verici merkez olarak Gedson'u kullanacağını düşünüyorum. Portekiz ligi teknik bi lig olduğu için Gedson'un fiziği göze çarpmadı ama Tottenham'da tutunamama sebebi bu. Bizim lig de EPL kadar olmasa da fiziğe dayalı. O yüzden diyorum fizik olarak Taylan'ı rahatlatacak bi orta saha lazım.
Umarım alabiliriz şu kısa sürede öyle birisini 🙏

Oğulcan kahve içme gol sevinci paylaşımını silmiş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

alanyada bakasetasın yerine berkan diye genc bir cocuk oynadı. kuması iyi gibi geldi bana. takip etmek lazım. tanıyan bilen var mı bu cocugu. adını duymadım daha once.

Berkan sene başından beri ara ara sans buluyor zaten orta sahada fena da değil performansı 8 gibi oynatiyordu cagdas

6 ay haberi feci keyif kaçırdı
Daha sonradan İtalyan basını ve ALi Naci 1,5 yıl dediği aklımıza gelince şu şekil biz keyfimize devam ettik :D
24141.jpg

nevzat diagne'nin kiralik ücretini bilmisti galiba

dogru olabilir

Beyler iyi hos ama twitterda uc bes bizim trolcu tayfalarin gazina gelmissiniz belli ki ..

Bizde ki Turk futbolculara bi bakin .. Omer B/Emre Akb/Emre K. .. sunlarin 3u bir Irfan Can etmez .. edemez ..

Takimimiz full yabanci .. iki mac sonra herkes baslar yabanci siniri diye .. +++++ bizdeki topcular kiralik .. seneye yine yeniden bir transfer savasina gircez yonetimle... keske alabilseydik .. vereydik emreleri .. omeri , linessi ..

ve inanin 12 felan vermezler vermedilerde .. en fazla 7/8
Kerem, Taylan, E. Tasdemir (son oynadigi maclarda begendim ben)

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gedson portekizden gelecekmis
karantinaya giriyor mu portekizden gelenler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt