Mehmet Can
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.601
- 2.182
- 1.748

Transfer Web
@TransferWeb1
·
2d
Galatasaray, bir transfer daha yapacak gibi. Gelişme olursa yazıcam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Emre agir sakatliklar yasadi uygun fiyata kalirsa seneye cok faydali olur adam olmadigindan mecburi oynattik iki kez ayak kirilmasi kolaymi ilk sakatliktan sonra muthis donmustu ikinciden sonra toparlayamadi birde uzerine adeleden sakatlandi cok uzerine gitmeyelim seneye hepimizi utandirabilirEmre akbaba buyuk karaktermis helal olsun
Abdurrahimin Cedsonu alması cidden şaşırttı ne yalan söyleyim![]()
Arka Sokaklar severiz ve fotoğrafta çok güzel biraz daha boyutu fazla olsaydı iyi olurduProfil fotomun muhteşemliği ile büyülenmiş gibisin![]()
Gerçek mi bu , aspor bakıyordum , bir anda İrfana çevirdiler.Emre yanlış uçağı takip etmiş![]()
kaan var ya... hep stoper hem cdm kapatirdi bir de yerli kurali icin manyak olurdu..
Transfer Web
@TransferWeb1
·
2d
Galatasaray, bir transfer daha yapacak gibi. Gelişme olursa yazıcam.
Ben de Soso'yu o bölgede düşünüyorum ama sakatlıkları artmaya başladı, daha tempolu ve enerjik birisi olsun istiyorum. Ama önden önce @Cihan Ağzıkara 'nın bahsettiği profilde birisi gerekiyorFeg var renktaş playmaker olarak onu oynatır hoca
Artı artı artı dedi kafa buldu Fenerbahçe ileAspor da adam konuşamadı![]()
birrde bu adam Galatasaray muhabiri rezil herif ya rezilPuhaha ulan emre kaplan
Azubuike ve Berkay önceki yıla ait. FFP için diyorsan.Ekli dosyayı görüntüle 111842
Başakşehirin -7.5 açığı var. Bu rakamın altındaki hiçbir rakama inandıramazlar hatta yusufa 2 m euro verlecek deniyor eder 9.5 m euro. Bunlar 10 m euro verdi ama şimdi gizlemeye çalışıyorlar he ne zaman belli olur ne zaman UEFA başakşehir bu seneki kurallara uymuştur açıklaması gelir o zaman 10 m verdikleri kabak gibi çıkar. Aksi halde başak kısıtlamalara uymazsa zaten geçmişten de uymadığından yeni anlaşma imzalamıştı o zaman para cezaları transfer yasakları yer