Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@yagosabuncuoglu

İrfan'ın attığı her gol için Başakşehir Fenerbahçe'ye 1 milyon euro ödeyecek.

yerli oyuncu sorun olmaz. emre kılınç toparlar salih de alınır bir mevkiye daha yerli bulunur taylan var kerem var. irfan cidden elzem bir transfer değildi. burada yazan arkadaşlar oldu. yerli oyuncuya güven olmaz diye parayı seçerler diye haklı olduklarını mhy transferinde de gördük zaten. cidden bizim taraftar da artık yok diren bilmem ne yok şurada aslan var gibi saçmalıklara girmezler. emre akbaba, emre kılınç gibi oyunculara daha hoşgörülü yaklaşmamız gerekiyormuş bunu anladık.

Yalnız lig yanıyor. Fener 58 tane transfer yaptı kaliteli adamlar da aldı hakkını yemeyelim. Beşiktaş formda ileri ucu Aboubakar Cenk. Biz eksik bölgeleri tamamladık Taş gibi takım olduk Terim faktörü var. Bakalım neler olcak çok sular akar daha

Arka Sokaklar severiz ve fotoğrafta çok güzel biraz daha boyutu fazla olsaydı iyi olurdu :D
kataloğumdan sipariş verebilirsin :D
1612122962083.webp

Su duruş laflarını bir kenara birakalim artık. Hoca da etmez. Futbolcunun duruşu olmaz.

Benim için asıl GS Li akbaba ve kılınçtır. Empati yaparak düşünüyorum. Aklım erdiğimden beri bu renklere aşıksam önüme fener GS seçimi gelse GS nin teklifi düşük olsa sittin sene fb ye gitmem ne yapar eder akbaba nın yaptığı gibi son ana kadar direnir kabul ettirirdim çünkü satmak zorunda eksi bütçe var ffp de Başakşehir. O yüzden geçiniz irfanı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt