- 6 Eylül 2014
- 93.932
- 64.721
- 4.608
Abi ben yine sana guveniyorumHayır.
Boupendza nerden cikti![]()
![]()
Halil Dervişoğlu
Henry Onyekuru
Mostafa Mohamed
Yedlin
Gedson
Boupendza
Kaan Ayhan
Ferro
Yusuf![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi ben yine sana guveniyorumHayır.
Boupendza nerden cikti![]()
![]()
Halil Dervişoğlu
Henry Onyekuru
Mostafa Mohamed
Yedlin
Gedson
Boupendza
Kaan Ayhan
Ferro
Yusuf![]()
Haluk Yürekli , ve galasevgisinden anladığım üzere Luyi > < Ferri + Boupendza olacak. Ah bir de Falcao gitse o arada
Ffp için zorunlu değildir ama zorunlu gibidir bence ama benim dediğim bi tahmin..Zorunlu opsiyonsa çok derim. Değilse neden olmasın
Haluk Yürekli , ve galasevgisinden anladığım üzere Luyi > < Ferri + Boupendza olacak. Ah bir de Falcao gitse o arada
Ferro valenciadaHaluk Yürekli , ve galasevgisinden anladığım üzere Luyi > < Ferri + Boupendza olacak. Ah bir de Falcao gitse o arada
Ferro Valenciada açıklandıHaluk Yürekli , ve galasevgisinden anladığım üzere Luyi > < Ferri + Boupendza olacak. Ah bir de Falcao gitse o arada
Donk, Linnes, Sarrachi, Belhanda, Etebo, gidecek zatenBence saçmalıyoruz yabancılara bu kadar para gömerek, sınırlama var
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani İrfan istemese bu transfer olmazdı.Çok fazla empati yapmaya çalışıyorum galiba.
Muhtemelen yüzüstü bıraktı diye.
UzaOlay bu zaten. Hem hocayı hem arkadaşlarını sattı karaktersiz
GSC Mobile App
Kendisini kulübümüzde görme zamanı gelmiş o zamanOyuncuyu gokhan bulmus zaten
Valenciaferro gitti bugün twittera fotoları düşmüştü ama hangi kulübe gitti hatırlamıyorum