Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.306
- 748
Fb dzekoyu nasıl alacak takımın komple maaşını düşürecekler heralde
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alir oda bi 2,5 Mio €
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb dzekoyu nasıl alacak takımın komple maaşını düşürecekler heralde
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben de doğru düzgün izlemedim. şimdi gollerine bakıyorum da herifin golleri bir acayip. müthiş sakin hareketler, temiz vuruşlar. atletizmi de var.
boş bir herif değil gibi duruyor.
ama muhtemelen alamayız. hatay bir maden bulduğunu düşünüyor ve haklı olarak ucuza bırakmayacaktır. bizde o paralar olsa irfan'a verirdik.
11 limitleri vardı diye yazdılar bu sabah. Akşam İrfan'ı 10 milyona alınca şimdi 7 diye düzeltmeye başladılar bu sebeble. Yeni evrak şikesi loading.şikecilerin elde kalan parası tamamen bittimi?
Maaşını palace karşılar olmadı fedakarlık edip 1.5 milyon euroya oynar. Sonuçta fenerbahçenin büyüklüğünün adı konulamaz.Benteke 6,5 brüt alıyor 30 yaşında Türkiye'ye gelmez. Sakatlık sorunu yok oralarda kalır en kötü İspanya,İtalya.
Kaan Ayhan olabilir mi acaba ?Ferro valenciaya gitmiş
Luyi satıldıysa kim gelecekki
isimde yok
Bu adami begenmeyen tas olsun falcao bu vurusu yapsa kaiyeri biter
100 tane vursa 3ü girer yapmayın be abi
Düşünsene rakip defansın hücuma çıkıyorsun orta sahada bir top kaptırıyorsun üstüne yamyam gibi geliyorlar bunlar adamı çiğ çiğ yer rakibi çıkartmazMohamed+Boupendza+Onyekuru—-Anaconda-Kobra-Su yılanı