Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atih Karagümrük SK
@karagumruk_sk

·
4s

Futbol Kamuoyuna Futbolcumuz Fatih Kurucuk’un bonservisini hiçbir yere satmadık ve satmayacağız. Fatih’in sezon sonu bitecek olan sözleşmesini Kasım ayından beri uzatmaya çalışıyoruz; ancak Fatih ve menajeri tarafından henüz olumlu bir dönüş alamadık. Çalışmaya devam edeceğiz.

Fatih Kurucuk
@kurucukfatih

·
4s

Belki de hayatımın en mutlu,en gururlu gününü yaşıyorum. Allah nasip ederse bundan sonra Türkiye'nin en büyüğü Fenerbahçe forması için mücadele edeceğim. Bu süreçte gelişimim için hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Sayın başkanım Süleyman Hurma'ya çok teşekkür ediyorum.

bu nasıl iş kulüp açıklama yapıyor satamayacağız diye aynı saatlerde oyuncuda açıklama yapıyor

İşin garibi oyuncu daha önce yazmış.

Ya mok mu var dingiller gidin antuk denen forumunuzda takılın.Size burdan ekmek çıkmaz.Bosyere forumu kasmayın.

atih Karagümrük SK
@karagumruk_sk

·
4s

Futbol Kamuoyuna Futbolcumuz Fatih Kurucuk’un bonservisini hiçbir yere satmadık ve satmayacağız. Fatih’in sezon sonu bitecek olan sözleşmesini Kasım ayından beri uzatmaya çalışıyoruz; ancak Fatih ve menajeri tarafından henüz olumlu bir dönüş alamadık. Çalışmaya devam edeceğiz.

Fatih Kurucuk
@kurucukfatih

·
4s

Belki de hayatımın en mutlu,en gururlu gününü yaşıyorum. Allah nasip ederse bundan sonra Türkiye'nin en büyüğü Fenerbahçe forması için mücadele edeceğim. Bu süreçte gelişimim için hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Sayın başkanım Süleyman Hurma'ya çok teşekkür ediyorum.

bu nasıl iş kulüp açıklama yapıyor satamayacağız diye aynı saatlerde oyuncuda açıklama yapıyor

oyuncunun hesabi fake galiba

ya sallayin hepsi fenere giderek kendini atese atiyor daha sonra basak bile geri almaz sivasta malatyada takilirlar bunlar.

SM-P610 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

linç yemiyceksem bende begenmiyorum.rakip pres yaptıgı zaman dar alanda yeterince sakin kalamadıgını,top kapma becerisinin de yeterince iyi olmadıgını düşünüyorum.güzel uzun pas atıyor yalan yok ama genel olarak fazla beğenmiyorum
Adamın en büyük özelliği dar alandaki sakinliği ve hep doğru kararlarla dikine oynaması. Hangi maçı izliyorsunuz? Tam bir pirlo gibi oyuncu. Top kapma görevi yanındakilerin olmalı. Taylan da elinden geleni yapıyor zaten.

Yunanistan çapsızı yüzünden dünya futbolu geriye gitti. Yok 2li ön liberoymuş çapaymış cart curt.

Nerde 10 numaraların zevk verdiği, birbirini tamamlayan 2li forvetlerin seyir zevki nerde şimdiki skora yatan futbol
sadece Yunanistan değil , büyük takımlarda 2008 lerden sonra bu sisteme geçti ,

Madrid Barça Chelsea untided, City , Bayern adamların kanatları 15in üstünde gol attıkları bı tarafa bide gelip ortasahayı 6 li yapiyolar hatta oyun içinde bek bile oynuyorlar örnek bizim Madrid maçında ki Ronaldo,

ulan bizim kanatlar 5 golden fazla gol atamiyolar hala bu sistemi zorluyolar

oysaki ortasahayı 5leyecek bı yardımcı forvet bul , Arif Erdem, Elmander, ilic gibi , bak işine zaten en iyi top oynadığımız dönemler şu saydığım forvetler bizde olduğu dönemlerdir

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt