Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.028
- 6.140
- 853
Hatayspor'un onursal başkanı Büyükşehir Belediye Başkanı değil mi?Hatay in onursal başkanı da Fenerli çıktı . Nerde arıza bizi buluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatayspor'un onursal başkanı Büyükşehir Belediye Başkanı değil mi?Hatay in onursal başkanı da Fenerli çıktı . Nerde arıza bizi buluyor
Hangi forum renktaş?O kunuda ben rahatım.
Ulusal bilinen bir forumun sahibiyim. Orada paylaşacağım foto ile fotonun bana ait olduğunu ıspat edebilirim
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aslımda Muslera bizat kendisi bize yeni kaleci bulması gerekiyorEvet rahatız ama Muslera sonrası aklıma geldikçe ürperti tutuyor beni.![]()
Hangisi hocam 5 kişi var resimde muallak bi durum
Yanlis anlama sana yazmiyorum genel olarak yaziyirum. Fegi kanata yazmayin orda oynayamaz artik. Ya sag ic yada10nr oynar baskada oynayamaz. Arda hizinda bi oyuncudan kanat falan olmaz
17 de bitiyormuşta futbolcunun gelmesi gerekiyormuş saat 24:00 e kadar eğer 17 yi geçerse. Az önce trt de spor programında da söyledi spiker17'de bitmiyor mu?
EvetHatayspor'un onursal başkanı Büyükşehir Belediye Başkanı değil mi?
maskeyi neden çıkarttırıyorsunuz adama yahu yapılacak iş mi buEkli dosyayı görüntüle 111950
Selçuk kardeşim göndermiş.
gözümü neden siyahla çizmişler abi
www.excel.web.trHangi forum renktaş?
Bütün gün takip ettim forumu. Bir kaç kişi dışında hepinizle gurur duyuyorum. Bu irfan sacmaligini dönen dolapları son derece vakur karşılaştınız... Böyle kahpeliklerin döndüğü her sezonu Galatasaray kazanır. Gerisi hikaye.
Boş verin pirius zaferini kutlasin fener. Öyle zavallı bir camia ki ismini duymam midemi bulandırıyor.. Kendilerine bir alternatif simülasyon evreni kurmuşlar. Yetmişli yıllarda şikeli başarılarla kazandıkları şampiyonluk lar nedeniyle kendilerini hâlâ Türkiye nin en büyük takımı sanıyorlar. Geçmiş te yaşıyorlar... Jean Boudrillard bunu çok iyi anlatır kitaplarında. Bütün kudurukluklari bu yüzden Türkiye nin en büyük takımı Galatasaray bunu kabul edemiyorlar. Allah kerim Fatih Terim . Şampiyonuz rahat olun