Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.306
- 748
Hocayı az tanımışsak bırakmaz bence Kılınç'ı performansın falan dışında bir mevzu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocayı az tanımışsak bırakmaz bence Kılınç'ı performansın falan dışında bir mevzu.
1 aydır irfan da top oynamıyor onlarda bize versin gitsinEmre kılınç verilmesin ok de son 1 aydır top falan oynamıyor. Bu kadar abartmaya gerek de yok.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şuanda o görevi fazlasıyla yerine getiren akbaba var. Belhanda bu sene 1-2 maç dışında o kadar yapmadıBelhanda'nın istatistikleri benim için hiç önemli değil. Adam hücuma çıkarken bir top kaptırıyor rakip takım anında kaleciyle karşı karşıya kalıyor. Her maç bu korkuyla maç izliyoruz.
SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bi dönem İtalya ya misafir öğrenci olarak gitmiştim. Kaldığım çocuğun babası o sıra pescara hocasıydı.şuan juventus idari ekibinde. Ara ara konuşuyoruz ark la. Anlaşmışlar dedi. Zaten dünde teklifin beğenilmediği konuşuldu. Fiyat arttırmışlardır.Kaynak ?
Gerceklerin birgun ortaya cikmasi gibi bir huyu vardir hocam. Seni halı uzerinden vurdular ama bitiremeyeceklerAykut Hoca, Şener + Ömer Bayram istiyormuş. Ya bu kadarını yapmayın artık. Gidip Kocaman hocamın meme uçlarını emmek istemiyorum.
Herkes ister Akbaba'yı, maaş sıkıntısı olmadığı sürece. Başak dahil.Antep maçını izlerken yazmıştım bu akbabayi serbest bıraksak bile kimse istemez ve doğru çıktı herif bitik durumda
Kılınç genelde göbekte oynadı geldiğinden beri aynı görevi yaptılar
Yedlin yedeği kim olacak bizde?Yedlin geldi zaten Başakşehir'in sağ bekleri de sakat Linnes haberi mantıklı duruyor
Luyindama nerde acaba
Yarin son gunVay be son güne girdik mi şimdi
Sadece 5 futbolcu görünüyor.Geriye kalan 22 futbolcu nerdeyse ordadır.![]()
Sen aykut hocamin vizyonunu anlayamamissinOlm omer bayramla seneri ne yapacak ulan aykut