Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---------------MM-------------
Onye---------------------Oğulcan
--------Emre K--------İrfan C----
----------------Taylan------------
Sarac---Marcao---Luyi---Yedlin

Emre K aslına döndüğünde güzel takım olacak aslında
En yaşlısı Yedlin 27

Oğulcan iyi niyetli çocuk ama yetenek olarak keremle mukayese bile edilmez Kerem uzun süredir en heyacan veren topçu oldu dribbling özelliğinin yanında öldürücü paslar verebildiğini de gösterdi üstelik herifte sağ sol ayak hiç fark etmiyor mesela kılınci izlerken fitil oluyorum sadece yürüyor sag ayağıyla.. muhtemelen sağda yine fegh oynar ortada da belh veya arda olur kılınç irfan gelirse kulübeden cikamaz

O değilde şundan eminim falcao döndüğünde bu sefer ligi öttürücek sakatlanmıcakta eminim bi dönsün 15 golü rahat var lig sonuna kadar
61059bce4fe12ace08fb1609348b6138.webp

İrfana 6 milyon 100 de 20 pay Şener Emre akbaba Ömer bayram verelim 1 taşta bütün çöpleri göndeririz

diagneye gösterilen tepkinin çeyreği falcaoya gösterilmedi.
adamı resmen poşet gibi kullanıyoruz. gel diyoruz geliyor git diyoruz gidiyor. sahaya çıkınca da oynayabildiği kadar oynuyor. beli felan da ağrımıyor(!)
bu adamın suçu bizim vasıfsızların verdiği 13 mil euro mu?

diagne forvet gibi koşmuyor bir de şu yere düşme işlerini bıraksın orası premier lig

Oğulcan iyi niyetli çocuk ama yetenek olarak keremle mukayese bile edilmez Kerem uzun süredir en heyacan veren topçu oldu dribbling özelliğinin yanında öldürücü paslar verebildiğini de gösterdi üstelik herifte sağ sol ayak hiç fark etmiyor mesela kılınci izlerken fitil oluyorum sadece yürüyor sag ayağıyla.. muhtemelen sağda yine fegh oynar ortada da belh veya arda olur kılınç irfan gelirse kulübeden cikamaz
Keremi unuttum yav onun muhakkak monte edilmesi lazım takıma. Herif çizgi üzerinde çalımlar falan atıyor değişik bir tip.
Hocanın yerinde olsam devamlı oynatırdım ki düzgün bir performans verirse milli takım kapıları da açılır. Malum kontra topçumuz yok Şenol işgüzarlık yapmazsa Euro 2020 de görebiliriz ve tuhaf gelişmeler olabilir.

adamı resmen poşet gibi kullanıyoruz. gel diyoruz geliyor git diyoruz gidiyor. sahaya çıkınca da oynayabildiği kadar oynuyor. beli felan da ağrımıyor(!)
o şahıs tribünler açık olsaydı istanbula giriş yapamazdı

Biri namuslu serefli haysiyetli adamin krali. Digerini burada anarsak 2 ay ban yeriz

+beyaz değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt