Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
8 milyon yalan bizimkiler FFP ve secimden dolayi o paralari vermez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın oyuncu satmama imkanımız yok ki zaten. Büyük ihtimalle Luyindama gidecek.8 milyon alirsak irfani. Ffp ne olacak? Bir kez daha ceza yemezmiyiz?
İrfan, Ferro ve Yedlin getirirsin o zamanHatırlamıyorum adaş ama çok hareketliydi Onye gelmişti yine sanırım
Aytaç gelecek sezon sonu aynı tıp adamlar. Aytaç daha teknik hatta. 3 milyon vermeye gerek yok.ndiyamişmişten 50 tane bulursun yazın cebinde paran olduğu ve ffp olmadığı zaman.
açtım izleyecem bendeİzlemek isteyen varsa 360 tv
Haluk Yürekli başlıyor
umarım şakadırŞaka mı bu ya
Hocaya da Galatasaray'da oynamak istiyorum demiştir. Futbolcuların dini imanı paradır reis bu kuralı unutmamak lazım. Sen verirsin adama yıllık 1 milyon başka kulüp gelir yıllık 3 verir en büyük kulüp o olur.
Bilseydi şaşırmak gerekirdi yavyorumun nedir?Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)
Acil yusufu çözmek gerek o halde bi de kiralık ydışı 8 no elde ne kaldıysawww.gscimbom.com
sadece tahmin.FT min fırsat tranferi dediği bence buyuk bir isim.
Okan demişti 1 haftaya gelebilir diyeBu arada hissimi söyleyim. Irfan sakat felan değil.
GG 100% satacak, sırf satılacağı için kadroya alınmadı haberlerinin önüne geçmek için bunu yaptı. Fiyatı düşmesin nasılsa satacaklar derler diye.

Eyv broİzlemek isteyen varsa 360 tv
Haluk Yürekli başlıyor
Çok girmiyor aslında eğer maaşı kol gibi olmazsa kank.fiyatlar bayağı uçuk olm.
Göksel iyi pazarladı elemanı.
kime giderse gitsin kazanacak
ndiyamişmişten 50 tane bulursun yazın cebinde paran olduğu ve ffp olmadığı zaman.
Yahu millet ileride çok ararız diyor diye yaptım o yorumu.Yazın tabii bulursun ama şimdi Taylan’a birşey olursa kim oynayacak o pozisyonda? Etebo mu ve Ömer mi?