- 9 Ağustos 2011
- 59.448
- 34.138
- 3.408
Kim la bu Ahmet söylesin biri bana yaBilseydi şaşırmak gerekirdi yav
Biri Ba söylesin kim bu Ahmet
GSC Mobile App
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim la bu Ahmet söylesin biri bana yaBilseydi şaşırmak gerekirdi yav
Bu gün Hatay maçında tribünde İrfan Can ile yan yana oturuyordu.Muhremelen Fener'in teklifini Göksel Gümüşdag kabul etti ama tek bir şartla.Galaratasaray'a sorayım, bu teklifin üzerine çıkmaz ise size veririz dedi.O yüzden bizim teklif belirleyici olacak, muhtemelen bizim o rakamları vereceğimizi düşünmüyordur.Yalçın Ayhan baya bişey biliyomuş gibi fb ye gidecek diyor.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yedlin, Mustafa ve sanırım Irfan transferi ile kapatırız. Umarım sezon sonu şampiyonluk alırız.

yaw bro adamlar eğlence programı yapıyor talkshow gibi birşey, hiçbir dedikleri ciddiye bile alınmazSinan Engin senin ben kel kafanı dikeyim. Ulan yanında ki adama söylersen sen ordamıydın. Kim bu yanında ki adam. Bu çakal biz Hoca’ya tavır alalım diye algı yapıyor. Mahalle kaşarı resmen.

Gelmez. Son gunOrta sahaya bir isim daha gelir herhalde yav
gelir değil mi![]()
Mostafa Mohamed - Oyuncu profili 20/21 ?Kim la bu Ahmet söylesin biri bana ya
Biri Ba söylesin kim bu Ahmet
GSC Mobile App
Bu arada hissimi söyleyim. Irfan sakat felan değil.
GG 100% satacak, sırf satılacağı için kadroya alınmadı haberlerinin önüne geçmek için bunu yaptı. Fiyatı düşmesin nasılsa satacaklar derler diye.
tabi geniş olunca hissetmiyoz haklısın sende kmkiÇok girmiyor aslında eğer maaşı kol gibi olmazsa kank.
Andone hiç haberimiz yokken son saatlerde gelmemiş miydiGelmez. Son gun
Irfan kesin Galatasarayda dedim. Zarttan zurttan demedim ama fenere gitmiyor. Diyorum ki bizzat kendisine sordum. Okuduğunuzu anlamiyormusunuz. Sanırım dediğim başkası olmaz bunlardan hariç.Kesin diyordun sanirima dönmüş![]()
Halil Dervişoğlu
Henry Onyekuru
Mostafa Mohamed
Yedlin
İrfan Can Kahveci
Kaan Ayhan
Ferro
Gedson
Yusuf![]()
Kiralık istemiyor.Andone hiç haberimiz yokken son saatlerde gelmemiş miydi
Akbil diyorlar