Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonetim yonetim olsa irfani arar bu transfer artik savasa donustu klube zarar vericek rakamlar uctu gitti bu riske girmek istemiyoruz son teklifi yaptik artik teklif yapmiyoruz cekiliyoruz diyip cikacaksin bu kadar net

Sinan engin, acun ve ifb nin yalaklarina yakin bir tip. Yalcin ayhan irfanin yakini. Ikisinin de bugun ki konusmalari mide bulandirdi bende.Basaksehir fenere verecek irfan da gidecek gibi sanki. bence galatasaray anlastiklari fiyatin ustune cikmaz diye gg rahat ve saga sola ifb nin verdigi fiyat ustunden saldirmaya basladi gibi geliyor. Umutluydum ama son bir kac saat umudum kirildi. Umarim yanilirim.

Vallahi bulamayız renkdaş taylana kaldık donk yedekler.
Bu arada donk çok karakterli ve iyi bir topçu bence seviyorumda ama asıl mevki ora değil diye biliyorum
Haklısın renktaş Donk stoper dışında artık verim veremez. Stoperde bile oyun kurma dışında hataları oluyor zaman zaman. Antep maçında öne geçtik sonra atak üstüne atak yedik orda bir 6 numara aradı gözler, gözüm korktu açıkçası. Hayırlısı ne diyelim. Fatih hocanın bir planı vardır

Mehmet Özcan: "İrfan Can, Galatasaray ‘da oynamak için 'gerekirse Galatasaray‘dan alacağım paradan indirim yapıp bonservisimde kullanın' demiş.”

Yalnız gördüğüm kadarıyla aklı başında ne Galatasaraylı ne de fenerli kimse İrfan'ı istemiyor.

Bence bu işten 2 kulüp de çekilmeli, bu rakamlar ödenmez.

bu sözlerinizin aynısını Haluk Yürekli şu an söyledi neredeyse tıpa tıp aynısı

Biz bu kadar bize düşman olan anadolu klüp başkanları , satılmış basın, tff, mhk, bütün derdi biz olan rakip takım v.b. lerle bu kadar pasif yönetimimiz varken iyi ayakta duruyoruz kim ne derse desin kim ne yaparsa yapsın en büyük tek büyük GALATASARAY...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt