- 19 Mart 2014
- 29.511
- 30.946
- 2.718
Ahmet Ağaoğlu kim okuyacak istiklal marşını?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet Ağaoğlu kim okuyacak istiklal marşını?
Mohammed de uçağa binememis...En az 3-5 maç kaçıracak olan bir oyuncu için verilecek her kuruş haramdır.
İrfan veya herhangi bir ortasaha oyuncusu bize bu hafta lazım.
Lig gittikten sonra gelmesinin bir anlamı yok.
Evin tinercisi![]()
The Sun: Mesut Özil'in de bulunduğu Arsenal'li futbolcuların uyuşturucu kullandığı görüntüler ortaya çıktı
The Sun: Mesut Özil'in de bulunduğu Arsenal'li futbolcuların uyuşturucu kullandığı görüntüler ortaya çıktıt24.com.tr
senin de 10 tane stoperin var sankiLuyindama + para = Visca + İrfan olmasın onların acil stopere ihtiyacı da var![]()
Luyi satılırsa onun parası irfan’a gider gibi bide bunun yanında onye’nin opsiyonu falan da var sene sonu şampiyon olmamız lazım kesinlikle. Birde eğer Yazın ffp bitti diye kısıtlı parayı saçarsak hepten biteriz.irfana şu an gömeceğimiz paradan haberin var mı abi![]()
10 taneye gerek yok Kaan Ayhan'ı da opsiyonlu alırsınsenin de 10 tane stoperin var sanki

Aykut kocaman verimli kullanamaz ki o herifiBaşak irfanin parasını boupenzaya yatıracak. Hatayda boş alan buluyor etkili oluyor ama başakın o paralara elinde patlaması yüksek.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vereceği kadar vermiş zaten. Allah daha ne yapsın?Allah belanı versin fenerbahçe
Nasıl bir kolaylık?Yalnız yasaklı site ve sayfaları akılda tutmak çok zor ya benim bazı günler 12 saat mesaim var kahvaltıda ne yedim unutuyorum. Bir şey paylaşmak istiyoruz çekiniyoruz bu işe bir kolaylık getirin
Vallahi yav herkesin içinde kalanları şak şak söylüyorlarGökhan dinç boydan giriyor fbye ahahahah
şu saatten sonra yurtiçinden anca alırsın10 taneye gerek yok Kaan Ayhan'ı da opsiyonlu alırsın![]()
Yüzsüz karaktersiz camia renkdaşVereceği kadar vermiş zaten. Allah daha ne yapsın?
İnsan içine çıkacak yüzlerimi kaldı son 20 senedir![]()
Adamlar zaten major kanallarda iş bulamıyor artık koyvermişler burdan da gitsek youtube var kafasındalarVallahi yav herkesin içinde kalanları şak şak söylüyorlar