- 1 Ağustos 2014
- 63.824
- 75.018
- 4.338
eyyam yetti artık çünküHaluk yürekli ve Gökhan Dinç neden bu kdr atarlı program sunuyorlar
adamlar da sinir olmuş herkes gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eyyam yetti artık çünküHaluk yürekli ve Gökhan Dinç neden bu kdr atarlı program sunuyorlar
Abdurrahim abi senmisin?Galatasarayımız için hayırlısı kimse inşallah onu aliriz

bunların reytingle işleri yok yav heralde bayadır beraber sunuyorlar programı youtubede bile 1k zor izleniyor şuanreyting
Danyal normal fiyatlar dio knkAklın yolu bir
500 milyona düştü gelirler bu sene
5te 1i tek oyuncuya verilir mi akıl vae mantık var
Yani tarihe bakıyorum şu parayı sadece Hagi'ye verirdim şu şartlarda.
Fener için yatmıyor, kendi mallıkları için yatıyor ergen. Bugünki şampiyonluk sayıları hakkındaki açıklamalarda aslında ergenliğini ortaya dökmüş oldu. Bu twitleri okuyunca bugünki açıklamalarıda mallıktan öte değil dedirtti.o adam gidici reyiz , Aziz Yıldırım hiç demesin benden başka fenev için hapis yatan var mı diye , yallah silivriyeEkli dosyayı görüntüle 111536
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
daha en başta demiştim 3.5 maximum Euro uçmuş gitmiş hala 7.8 verilir diyenler varAklın yolu bir
500 milyona düştü gelirler bu sene
5te 1i tek oyuncuya verilir mi akıl vae mantık var
Yani tarihe bakıyorum şu parayı sadece Hagi'ye verirdim şu şartlarda.
O hıyara sorsan yılda 200 milyon euro gelirimiz var sanıyordur.Danyal normal fiyatlar dio knk
Hadi be
Yedlin
Muhammed
Irfan
Yusuf
Ferro
Bunlarla kapatalım
Parmak oynamaz flavio oynarBerat-parmak
Bakasetas
ts kaşla göz arası güzel orta saha kurdu
la şunu paylaşıp durmayın forumun başı belaya girmesin sonra
6 m euroya okeyim.O kadar para vermesek istermisin.? Mesela 4 milyon artı Linnes-Emre-Şeneri versek.?
Mevzu o değilirfanın neden alternatifi yok ben onu anlamıyorum