Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
Kilinc aşiri formsuz ama ben vazgecmem kolay kolay. Solda ve ortada oynadigi cok iyi maclar var. Saga gecti bitirdik herifi
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dostlar emre kılınç’a ihtiyacımız kalmadı. Adam zaten daha çok sol çizgide verimli oluyor. Ancak oynadığı mevkide onyekuru, kerem, arda, babel hatta ömer bayram var. Adama da yazık. Gitsin oynasın başakta. Bir şey kaybetmeyiz
sol ne kadar güçlü olursa o kadar güçlü oluruzDostlar emre kılınç’a ihtiyacımız kalmadı. Adam zaten daha çok sol çizgide verimli oluyor. Ancak oynadığı mevkide onyekuru, kerem, arda, babel hatta ömer bayram var. Adama da yazık. Gitsin oynasın başakta. Bir şey kaybetmeyiz
Şu an kahvaltı yapıyorlardır beraber.Bu arada bizimkiler GG ile son görüşmeyi yaptı mı ki sabahtan böyle haberler düştü anlamadım
Amarigalı geliyor
Eyyyyyyy sen kimsinnnn besol ne kadar güçlü olursa o kadar güçlü oluruz
Emrah görüşmeleri bugüne kadar getirmişler o masadan kalkmamışlar. Oyuncu da ısrarla bizi bekleyip, bizi istiyor.Verelim yani?
İrfana aşık olmuş hoca hiç belli olmaz.Şener, linnes, belhanda, babel, emre akbaba, ömer, fatih öztürk şeçeneklerinden hangisini kaç adet istiyorsa alabilirler. Hadi poşet fiyatı da bizden olsun. Emre Kılınç'ı göndermez hoca.
Sene başı Başak istemişti Ömeri.Aykut hocam ömer bayramdan bambaşka bir furbolcu çıkarır
Emre Kılınç'ın ağırlığını koyduğu 1 maçı yazın buraya.
1 tane maç söyleyin sadece.
Emre Kılınç + Şener artı 6 milyon euro + 50% pay.
Çok istiyor hoca, risk almalıyız diyor o zaman bu riske camia olarak girmemiz lazım.
Topçunun gözüne bakınca anlıyorSene başı Başak istemişti Ömeri.
Belli olmaz . Maaşı da uygun.
Kılınçın oynayış tarzını hiç sevmedim bizdeyken ama sanki takım çok iyi oynarsa oda buna ayak uydururak harıkalar yaratabilir gibi geliyor Akbaba vitamınsızı gitsin.Takımda şener ,akbaba,bayram v.s varken emre kilinci vermemek lazim ama. Emre kilinçi naptınız sizde sanki Messi arkadaş. Bizim için iyi bir alternatif ancak.