Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostlar emre kılınç’a ihtiyacımız kalmadı. Adam zaten daha çok sol çizgide verimli oluyor. Ancak oynadığı mevkide onyekuru, kerem, arda, babel hatta ömer bayram var. Adama da yazık. Gitsin oynasın başakta. Bir şey kaybetmeyiz

Nasıl kaybetmeyiz ya sağ, sol kanat sol iç oynar. İyi bir alternatif Şener’le Ömer kalsın Emre mi gitsin ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dostlar emre kılınç’a ihtiyacımız kalmadı. Adam zaten daha çok sol çizgide verimli oluyor. Ancak oynadığı mevkide onyekuru, kerem, arda, babel hatta ömer bayram var. Adama da yazık. Gitsin oynasın başakta. Bir şey kaybetmeyiz
sol ne kadar güçlü olursa o kadar güçlü oluruz

Şener, linnes, belhanda, babel, emre akbaba, ömer, fatih öztürk şeçeneklerinden hangisini kaç adet istiyorsa alabilirler. Hadi poşet fiyatı da bizden olsun. Emre Kılınç'ı göndermez hoca.

Emrah görüşmeleri bugüne kadar getirmişler o masadan kalkmamışlar. Oyuncu da ısrarla bizi bekleyip, bizi istiyor.

Hoca kendisi açıkladı risk almalıyız diye.

Benim için yazması kolay. Alalım, verelim. Benim cebimden çıkmıyor renktaş.

Ama madem bugüne kadar getirdiler mevzuyu, bu paraları göze aldılar, o zaman işi bitrmek lazım diye düşünüyorum sadece.

Emre Kılınç'ın ağırlığını koyduğu 1 maçı yazın buraya.

1 tane maç söyleyin sadece.

Emre Kılınç + Şener artı 6 milyon euro + 50% pay.

Çok istiyor hoca, risk almalıyız diyor o zaman bu riske camia olarak girmemiz lazım.

Beyni de error vermeye başladı. GS ın baskılı ortamına ayak uyduramıyor çok belli. Bi de seyirci olup ıslıklasaydı bunu iyice biterdi.

GS sivas değil.

o yüzden emre kılınç, akbaba, irfan gibi adamlara çok para vermeyeceksin.

Tam anlaşıyoruz bizim kiralık vereceğimiz oyuncu diyor ki ben gitmiyorum çaaaaaaaaaaaaaaaaat iptal transfer :D

Takımda şener ,akbaba,bayram v.s varken emre kilinci vermemek lazim ama. Emre kilinçi naptınız sizde sanki Messi arkadaş. Bizim için iyi bir alternatif ancak.
Kılınçın oynayış tarzını hiç sevmedim bizdeyken ama sanki takım çok iyi oynarsa oda buna ayak uydururak harıkalar yaratabilir gibi geliyor Akbaba vitamınsızı gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt