Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında haklıdınız kılınçın iyi oynadı dediğimiz 1 maç falan hatırlıyorum. Sanki büyük takımı kaldıramadı. Sivastaki şutlarından daha 1 tane atamadı

Amarigalı geliyor

s-ba8c995de5f879f11867bebdd3a869f69551c484.jpg

Maaş yükünü azaltmak adına Belhanda Babel öncelikli sunulmalı, Şener Linnes gereğinden fazla alanlar, EmreA aldığı her kuruş haram, ÖmerB aldığının karşılığını veren ama yetersiz, bunların hepsini verelim üstüne 5€ verelim Falcao'yu da salladın mı GALATASARAY'ın önü açılır. EmreK tek başına bunların topundan daha değerli benim gözümde.

Emrah görüşmeleri bugüne kadar getirmişler o masadan kalkmamışlar. Oyuncu da ısrarla bizi bekleyip, bizi istiyor.

Hoca kendisi açıkladı risk almalıyız diye.

Benim için yazması kolay. Alalım, verelim. Benim cebimden çıkmıyor renktaş.

Ama madem bugüne kadar getirdiler mevzuyu, bu paraları göze aldılar, o zaman işi bitrmek lazım diye düşünüyorum sadece.
Emre K yerine parasını bulup versinler renkdaş. Daha 6 ay olmadı adamı alalı.

Kör ölür badem gözli olur sonra bak yapmayın.
Yaz transfer dönemi henüz Emre K. Gelmeden bu 2 transfer gündem olsa yarısı Emre K. gelsin irfan pahalı şöyle böyle diyecekti.
Emre K. da bizi tercih eden bir çocuk fenerin daha yüksek verdiğini bilmeyen var mı? Böyle mi teşekkür edeceğiz yarım sezon sonra göndererek mi? Yerli oyuncuların güvenini sarsmayalım. Akbaba gidebilir denedi oynadı vs ama Kılınç No

2 sene sonra da emre kılınç diye peşine düşeriz.

Akbaba
Ömer
Şener
Linnes
Babel
Belhanda(en zoru bu 3m maaş verirlerse atlar ama)
Fatih
Okan

Çöp liste seçip beğenip ikna etsinler. Gesi kalanlardan hiçbirinin takasta kullanılması söz konusu bile olamaz.

Erhan Kaan eski kolpacılardan değil mi ?
Yok renktaş.

Erhan Kaan Adıgüzel öyle kolay kolay bu kadar iddialı haber yazmaz. Iyi bir muhabir. Ateşli emojiler, gizemli tweetler atan bir muhabir de değil.

Çok da fazla yazmaz, ÖZEL haber girmez.

Bu haberde de Galatasaray tarafının, Başakşehir talebini kabul ettiğini yazmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt