Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.429
- 101.635
- 5.238
6m Ömer+Linnes+Akbaba verelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şener, Aykutun eski öğrencisi istemesi muhtemel hatta bence kesin istediler. Akbaba da takım değiştirince sıçrama yapabilir isteyebilirlerHahaha Ömer Bayram, Şener, Akbaba verelim diyenler var. Adamlarda kerizdi zaten değil mi? En leş oyuncularını vereceksin onlar da hemen üzerine atlayacak.. Mantık çerçevesinde yorumlar yapalım lütfen.
️ Son dakikada bir aksilik olmazsa DeAndre Roselle Yedlin bu akşam İstanbul’da, bileti alındı.Şeneri istiyor aykut hocam şenertiiiiiiii alooo niye vermiyorsunuz acaba şeneri6m Ömer+Linnes+Akbaba verelim
Taylan'a kastın mı var Renktaş?
Arsa ve feghuli'nin arkasını kante bile toplayamaz.
Ayrıca kerem savunmada nerde duracağını bilmiyor ( acilen öğrenmeli tecrübe kazanmalı)
Bu bana biraz abartılı geldi.Marcao +7mye bitsin bu iş
Kazanmaya calistigi kesin. Olmayacagi da belli oldu artik.Emre Kılınç'ın oynamamasının sebebi de bu olabilir mi?
Hoca Emre Akbaba'yı bir şekilde kazanmaya çalışıyor olabilir, Irfan'ın alternatifi olacağı için.
Uyanamadim dahaBu bana biraz abartılı geldi.
@Sıddık Saraylı dan forma kapacam diye Erhanı yalancı çıkarmaya çalışıyorum.Seni hic iyi görmüyorum
Oynasın. En azından kafa topu alır. Babelin maaşını da vereceğimiz bonservisle karşılasınlarBabel'in maaşını karşılamazlar. Ayrıca 2 kritik maçımız var ve elde ki tek forvet Babel. Onu verirsek Donk forvet oynar.

Yurtdisina mi?
Marcao +7mye bitsin bu iş