Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Göksel bizim kerizleri dolandırmış.
Bu transfer biterse yönetime tek laf edemeyiz. Hoca ne pahasına olursa olsun alın diyor. Açıkça söyledi. Bu transfer tamamen hocaya yazar. Mustafa cengiz asla almaz bu şartlarda azıcık tanıyorsak.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu transfer biterse yönetime tek laf edemeyiz. Hoca ne pahasına olursa olsun alın diyor. Açıkça söyledi. Bu transfer tamamen hocaya yazar. Mustafa cengiz asla almaz bu şartlarda azıcık tanıyorsak.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katılıyorum , İrfan ihalesi tamamen hocanın üzerinde.
Umarım çok iyi işler yapar.

Yedlin mustafa ve sürpriz bir yabancı transferi bu gece gelmezse zaten transferleri yatar evraklar yetişmez yarına

Marcao +7mye bitsin bu iş
hqdefault.jpg

Emre kılıç verilir mi yahu gerçekten kadroyu güçlendirelim derken 2 oyuncu verip 1 oyuncu alıyoruz birde para veriyoruz başlayacam irfanına gidip bir orta saha bulup alsınlar
Yonetim risk alıyor iste. Hocada risk almis demek bu oyuncuları onaylamakla.

Birkac hafta önce yıldız, kadrolara yazmadigimiz icin laf soylenen emre k. Simdi takasta gidiyor.

Aldigi gereksiz kirmizi kart butun kredisini bitirdi muht

İrfan yerine alternatiflere yönelmeme nedenimiz muhtemelen hoca irfana söz verdi,olur da alternatif haberi çıksa belki fb kapacak, Evander,Nicolas De La Cruz gbi isimlere yönelsek almştık şimdiye Evander'i zorunlu opsiyonlu ,Nicolas'ta sezon sonu serbest, gayet iyi orta saha olurdu

İrfan'ın değerini bide ben belirleyeyim. 6 m takas kafi, üstüne veriyorsa Fener umarım onlara gider, hiç ihtiyaçları yok, kol gibi girer dediğim rakamın üstünde de bize girer gerek yok. Olduğu seviyenin üstüne çıkması lazım kaldı ki olduğu kadar oynayacağı bile muamma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt