Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulübün transfer konusunda daha açık olması lazım oyuncu şu saatte geliyor, şu saatte sağlık kontrolünden geçecek gibi. Muhabir önce taraftarı beklentiye sokup sonra gelmemesiyle alakalı kendi kafasından senaryo yazıyor.

muhammed gibi adam alıyorsan arkasına irfan gibi adamınkoyacaksın . Terim gerçekten bu işi biliyor
.........Muslera
Yedlin boss marcao sarachi
.........taylan
Kerem irfan belhanda? onyekuru
.............muhammed

Ne Emre Kılınç'mış be arkadaş.. Messi yaptınız adamı.

Çok değil 1 sene sonra Emre Akbaba muamelesi görür.

Vallah ne haliniz varsa görün ben artık vaktimi harcamayacağım.

GS ve taraftarının düşüncesi 'hem ayranım dökülmesin hem..'

Irfanı istiyorsun, 4 teklif ediyorsun, yok efendim sonra ki satıştan 50% pay. Bırak Allah aşkına çocuk kandırır gibi teklif yapıyoruz.

Göksel iş adamı, verir şikecilere haklı olarak. Abi madem paran yetmeyecek ne diye oyuncuya talip olup ayın 31'ine kadar beklersin ya? Rahatsız mısınız abi siz.

2,2M euro ndyiyamye icin cok para

bye felicia

Reports that we will buy him for £6 million if we stay up and £4 million if we are relagated.

Diagne icin yazmislar forumlarinds

Burhan Can terzi
Rodop
Emre Kaplan
Nexus

bu tweetleri buraya tasiyanlar 1 gun ceza yemeli

İnşallah çok başarılı olur Haaland’ı da geçer; ama sadece temenni ve dua maalesef.. yani şu an Haaland’ı bırak gölgesi bile olamıyor. Haaland 2000 doğumlu ve 19 yaşında yukarıdaki rekorları kırdı. Mustafa Muhammed ise 23 yaşında ve kırdığı rekor bilmiyorum.. ismine kurban olduğum, inş isminin hakkını verir de futboluyla ve karakteri ile dünyanın en iyi futbolcusu olur. Bir Salah olsa da yeterli açıkçası

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haaland ile niye kiyasliyorsun ki? Haaland gibi kac tane genc yetenek var?

Savunma rotasyonumuz bu mu olacak : Donk, Marcao, Luyindama, Ozorn

Taylanin alternatifleri Donk , Ozorn ve Belhanda mi olacak?

kadir ve rodop eskisi gibi haber alamıyor, abdül aktarıyordu hoca en son kızınca oda vermiyor

bayadır patlıyorlar duyumlarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt