Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
İyidir bakan buztepe sendennaber bemih
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyidir bakan buztepe sendennaber bemih
Hakemler de futbolcular da art niyetli, kimse top oynama derdinde değil herkesin derdi oyunu bozmakUganda ligi mübarek oyun herhalde 120 defa falan durdu her şeye faul çalınıyor zemin zaten berbat ötesi.
Ekli dosyayı görüntüle 111595
Aynen kardeşim benim
Spor Arena Özel | Fenerbahçe, Kemal Ademi'nin kiralanması karşılığında Fatih Karagümrük'ten Fatih Kuruçuk'u bonservisiyle kadrosuna kattı.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İşte bu şikedir.Spor Arena Özel | Fenerbahçe, Kemal Ademi'nin kiralanması karşılığında Fatih Karagümrük'ten Fatih Kuruçuk'u bonservisiyle kadrosuna kattı.
Bunu da hoca istiyordu galiba sezon sonu 5 tane stoperleri var yine de alıyorlarsa biz almayalım diyedirSpor Arena Özel | Fenerbahçe, Kemal Ademi'nin kiralanması karşılığında Fatih Karagümrük'ten Fatih Kuruçuk'u bonservisiyle kadrosuna kattı.
Ahmet Çalık bundan daha iyi stoper. Düşünün Fatih Kuruçuk'un ne kadar kötü bir stoper olduğunu.Spor Arena Özel | Fenerbahçe, Kemal Ademi'nin kiralanması karşılığında Fatih Karagümrük'ten Fatih Kuruçuk'u bonservisiyle kadrosuna kattı.
Beyler ellerinizi korkak alıştırmayın. Hem Gedson hemde İrfan gelsin.
bir gününüz suç işlemeden, şike yapmadan geçsin ulan koduğumun düzenbazları. dolandırıcılığın kitabını yazdı itnelerSpor Arena Özel | Fenerbahçe, Kemal Ademi'nin kiralanması karşılığında Fatih Karagümrük'ten Fatih Kuruçuk'u bonservisiyle kadrosuna kattı.
Akbaba ile oynuyoruz tabi ki varBizim irfana ihtiyacımız var mı sizce duran top harici yoksa işi inada mi bindirdik bana inat transferi olacak gibi geliyor
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi