Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Irfan fenere giderse yusuf bize gelir. Adamın tercihi biz oluruz.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İrfan önemli değil. O paralara İrfan çok saçma zaten. FB inşallah 10 kağıt gömmüştür ama bizim de en az bir orta saha almamız lazım. Bu vakitten sonra yeni biri gelir mi? Çok mümkün değil gibi. Alternatifli bir çalışma beklemiyorum açıkçası yönetimden

ağam yeter ben iptalim
VrHW9c.gif

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İrfan gelir veya gelmez. Eğer alternatifi hazırsa ve gelecekse sorun yok.

Hocanın istediği oyuncuların neredeyse hepsi alındı. Ben Taylan'ın alternatifi veya yanında oynayacak biri alındığı takdirde şampiyon olacağımızı düşünüyorum.

Yarından itibaren herkes sahaya odaklanmalı. Özellikle hocamız için söylüyorum. Elinde şampiyon olabilecek kadro oldu artık. Mohamed, Onyekuru, Yedlin ve yedek Halil gayet güzel isimler. İrfan'da olursa kreması olur.

Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali Koç önce aziz yıldırımın arayı bozduğu kulüplerle arayı düzeltme stratejisi izledi 'formaların fenerium'da satılması'
Sonra bütün kulüp başkanlarını yönetimi ile birlikte Galatasaray'a karşı kışkırtmasını izledik.

Aziz Yıldırım döneminde herkes bizi sever fenerbahçe'den nefret ederdi, şimdi anadolu kulüplerinde Galatasaray düşmanlığı baş göstermeye başladı. Ali Koç saha dışında bizim bilmediğimiz çok şey yapıyo, zenginliğini ve gücünü kullanıp hem tff'de hem tahkim de hem transferlerde bizi dibe çekmeye çalışıyo. Bizim yönetimimiz kabul görür ki pasif ve güçsüz bir yönetim, şu an istedikleri şekilde at koşturuyorlar her platformda.

Buna engel olacak 25 milyon Galatasaray taraftarından başka güç yok, yalnızız her alanda.

Fener teklif yükseltiyor,oyuncu bizi istedigi icin Son sözü bize birakiyorlar

Biz basak’la orta yolu bulamazsak irfan fenere gitmeyi Kabul eder

Keske hic istemeseydik. Bu ne yav ? Kimi istesek aliyor adamlar.

İrfan da gram akıl varsa klubünde kalır..

Avrupa şampiyonasında oynar ordan avrupa olmadı normal paralara Galatasaray veya fb ye giderim..

Şu ağır şartlarda kime giderse gitsin verilen bonservisin altında ezilecek 1 sene sonrası ya emre akbaba ya da deniz türüç seviyesine iner

İki klüpte de akıl yok.. fb ye santrofor lazım gidip boupenza yı almaları gerekirken sırf Galatasaray çok istiyor diye hiç ihtiyacı olmayan bölgeye adam alma peşindeler..

Bizimse taylan ı yedekleyecek forma rekabetine sokacak biri gerek bu irfan değil..

8..9 lar havada uçuşuyor .. alacağı para ile birlikte 150 milyon Tl yi geçiyor Alana iyi girecek umarım biz olmayız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt