Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Göksel iyi kırdırıyor kulüpleri birbirine. Araya bir iki yabancı kulüp de serpiştirebilseydi çok daha iyi olacaktı. Denedi de ama beceremedi.

Mısır ordusu, Mostafa Mohammed'in Türkiye'ye seyahat etmesini engelliyor

İrfan ben Galatasaray'a gitmek istiyorum derse 7,5 milyon + linnes'e olur iş.

Diğer türlü göksel gümüşdağ ben seni fenere veriyorum 10-12 milyon euro bandında rakam verdiler bana derse İrfan'ın önünde iki seçenek var, ya başakşehir'de yarım sezon daha kalacak ya da ben büyük takım forması giymek istiyorum diye fenerbahçe'ye gidecek.

Açıkcası yakın çevresine iki takımda olsa olur benim için fark etmez kafasında olan biri işin sonunda fenerbahçe'ye imza atar bu çıkan görüşler doğru ise.

Yav kusura bakmayın da gerekirse 10 milyon euro verilecekse verilip alınsın laf söz etmem. Bırakacaklar bu işleri taraftara forma alın derler alırız bağış yapın derler yaparız kombine alın derler alırız. Madem iş çözmeyeceksin yönetim koltuğunda oturmanın alemi yok. Kulüpte zaten tonla borç var fazladan vereceğimiz 3-4 milyon euroyu mu düşüneceğiz Allah aşkına. Ben eşime çocuğuma taraftar olarak üstüme düşeni yapıyorsam onlar da üstlerine düşeni yapacaklar. Meblağa takılmayın gerekise fazladan verilsin alınsın o kadar. Bıktık bir oyuncuyu fb isterse alır geyiklerinden. Böyle böyle en iyi adamları topluyor şikeci pezolar.
Borç böyle böyle büyüyor. Bugün küçümsediğimiz o 10 milyona millet 20 yaşında potansiyel yetenek avlıyor. Daha 6 ay önce 1.5 milyon euro veremedik diye orta saha alamadık.
Kulübün bu sene tribün ve store zararı 250 milyonlarda
Çöp diye baktığımız oyuncuların kulübe maliyeti aşağıda
Bonservis
Diagne -13
Luyindama - 8
Akbaba - 4
Geri dönüşü olmayan
Belhanda -10

35 milyon euro

Maaş
Babel : 3.5
Falcao : 5
Akbaba : 2
Diagne : 2.5
Şener: 1
az buçuk katkı verenlerin maaşları yazmadım.
Senelik 14 milyon euro maaş
50 milyon euro yaptı kafadan.

Bugünün parasıyla borcun 6'da biri.

Değil fazladan 3-4 milyon euro 1 milyon TL'nin bile peşine düşmemiz gerekiyor. 3 milyon euroya 10 tane ozornwafor alıyorsun. Boupendza bedava alındı 3 milyonu bu herif gibi 10 tane oyuncuya maaş olarak yatırıp anadolu kulüplerine bedelsiz kiralık ver içlerinden 2 tanesi her sene patlama yapsa 15 milyon euro kazanırsın.

Sıkıntı var Taylan in yedeği yok İBB maçında sakatlık olursa orta sahada kim oynayacak .
Luyindama satılıp iki defans iki orta saha alinmaliydi en az biz takıldık kaldık irfana ki irfan sakat 1 ay yok .Fener maçına taylana birşey olursa etobo belhanda emre akbaba ile çıkarsak sizce sonuç ne olur ?
Donk ve etobodan biri sana bir soru Taylan degilde onyekuru sakatlanirsa kim oynucak ? muhammed sakatlanirsa kim oynucak ? bazi oyuncularin yedegi yoktur gomisin yedegi kimdi ? risk almak zorundasin yoksa kadron fener gibi copluge doner dua edicez taylan 23 mac oynucak

12 milyon hiç bir kulüp veremez Türkiye’de...
Biz ve şikecilerin teklifi 7-8 milyon arasında burda fark olduğunu sanmıyorum önemli olan hangi futbolcuları takasta kullanılacak artı satışta ki pay...
Benim anlamadığım irfan bize gelmek istiyor fb’yi istemiyor göksel niye bunlarla masaya oturuyor zorla mi satacak İrfan’ı oraya...

Madem direk Türkiye'ye gelemiyor başka ülkeden aktarmalı gelsin :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt