Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener'de de Ffp yok mu onların da 8 milyonu kaldı demişti bir muhabirleri (A.Selim Kul sanırım) yani 12 verdi falan yok. Onlarda 8+ Deniz+ 1 milyonda şampiyonluk bonusu vermiştir. Bakalım hayırlısı ben hala 7.5'u biz nerden bulacağız oradayım. Orta sahaya bir scout transferi daha iyi olurdu şahsen 3-4 milyona ama bakalım ne olacak. Yedlin, Mostafa, bir orta saha(Salih Uçan, Mehmet Özcan, Salih Özcan vb.) gayet yeterli yeter ki Yedlin, Mostafa sağ salim gelsin.

“It is expected that the crisis will end in the coming hours, and then the player will leave Cairo for Istanbul to attend Galatasaray”

Haberin devaminda bu yaziyor twitterde her yazilana atlamayin yaw

Lan bu irfanı kim pompalıyor, 2 CL maçıyla adam ne duruma geldi ulan, ne hali varsa görsün bırakın şu adamın peşini hiç adam yoksa bedavaya Seriyi kirala PL'den bir sürü kadrolarda düşünülmeyen var git Gedson'u al vs ne İrfanmış yapacakların işin ben ta .............. !

f7 alıp ta ne yapacak bu irfanı o bölgede Ozan Pelkas Mesut Mert Hakan Sos Tolga vs vs vs alsalar ne yazar daha çok huzursuzluk çıkar, sezon sonu düşünün bakalım Mert Hakan mı daha iyiydi yoksa İrfan mı ? Herkes Mert Hakan diyordu ne oldu ve nerede ? Bırakın alsınlar batsınlar iyice boka karışsın içersi

Zamalek forvetinin Galatasaray'a kiralık olarak "Mustafa Muhammed" takımına katılmak üzere Türkiye'ye yaptığı yolculuk, ülke dışına çıkması için askeri izin alamaması nedeniyle askıya alındı.

Mustafa Muhammed'in dün akşam Türkiye'ye gitmesi gerekiyordu, ancak askeri izinlerin alınmaması oyuncunun yeni takımının antrenmanına katılmasını engelledi.

Önümüzdeki saatlerde krizin bitmesi ve ardından oyuncunun Galatasaray antrenmanına katılmak için Kahire'den İstanbul'a çıkması bekleniyor.

Öte yandan, Askeri Üretimden Sorumlu Devlet Bakanı Müh. Mohamed Ahmed Morsi ve Zamalek Kulübü Geçici Yönetim Komitesi Başkanı Tümgeneral Emad Abdel Aziz, “Ulusal Askeri Otorite arasında bir işbirliği protokolünün imzalanmasına tanık oldular. Üretim ”ve“ Zamalek Spor Kulübü ”, Ulusal Askeri Üretim Dairesi Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Müh. Mohamed Salah El-Din Mostafa huzurunda ve protokol Yönetim Kurulu Başkanı Müh. Majed Al-Sarti tarafından imzalandı. Projeler, Mühendislik Danışmanlıkları ve Genel Malzemeler için Askeri Üretim Şirketi Yönetim Kurulu ve Zamalek Kulübü'nün yönetiminden sorumlu geçici komite üyesi ve sayman Sn. Sami Mitri'nin Genel Müdürlük binasına geldi.

Askeri Üretimden Sorumlu Devlet Bakanı Mühendis / Mohamed Ahmed Morsi, bu protokolün imzalanmasının, uygulamaya katkıda bulunmak için şirketlerinin teknik ve insani yeteneklerinden yararlanmak için "askeri üretim" stratejisi ışığında geldiğini doğruladı.

Mısır'ın en önemli spor kulüplerinden biri olan Zamalek Kulübü ile ortaklığın desteklenmesine bakanlığın ilgisine işaret eden iki taraf arasındaki ortak iş birliğinin kulüpte inşaat ve spor patlamasına katkı sağlayacağını ve bunun da yansıyacağını sözlerine ekledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt