Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.459
- 101.654
- 5.238
eto'o bitmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aldılar da noldu her sene bi taraflarına mutlaka bir kupa sokuyozBu kaçıncı elimizden futbolcu alma ya. Yeter artık. Alın irfanı
O bile bence daha cok sey biliyor.Bir de burada niye paylaşılıyor ?
Nexus niye yasaklandı o zaman
Katılıyorum.İrfan Fenere giderse sallayacağınız yer yönetim değil Terim olmalı.
valla abi febe ile ilgili tüm olumlu bizim için tüm olumsuz haberleri kimin paylaştığı belli.Neden böyle yapıyor anlamıyorumTanıyorum da sendeki pesimist durum Fener odaklı biraz.
çok doğru dedinBizim mal duyumculari takip ettiğiniz yetmiyor bi de bunlarin mal duyumcularini takip ediyorsunuz he. Sizin nasil bir hayatınız var yaw.
irfanı almaya uğraşırken, irfanı fbye. Yusufu başakşehire bırakır mıyız knketo'o bitmiş
Osayi felan dedi.Iyi de basindan once mi dedi? Mesut zaten garantiydi. Mesela Galasevgisi aksam genc Turk dedi ve Halil geldi.
Sokağa çıkma yasaklarında ev de boş boş oturunca yapılan saçmalıklardan bir kaç tanesiBizim mal duyumculari takip ettiğiniz yetmiyor bi de bunlarin mal duyumcularini takip ediyorsunuz he. Sizin nasil bir hayatınız var yaw.