Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav fenerin duyumcuya ihtiyacımı var Yağız zaten bunların adamı o yazmadan bir şey bitmez bizde muhabir yokta galasevgisi bekliyoruz şu twitter da ki adamları ünlü edip durmayın abi.

irfanı almaya uğraşırken, irfanı fbye. Yusufu başakşehire bırakır mıyız knk
bıraktık bile ayakta alkışlıyorum şu anda yönetimi.
Mohammed i bile getiremediler eleman orada askereler ile uğraşıyor.
Yedlin piyasada yok; isteyeni yok adamın o bile gelmedi.
Onyekuru deliye vurdu kendini de geldi yoksa fb filan osura osura alırdı bizimkilerin elinden.
Halil desen genç ama dipte zaten 6 aylık

12 milyonu anlamiyorum. Biz 7.5 veriyorsak onlar niye 9 milyon vermiyor? Basak 9 milyona raziymis

ırfani cok isterim de yerli oyuncuya o kadar para verilmemeli arkadaş gerek yok valla. Sokarim oynayacsfi futbola istediği kadar iyi oynasın 10-12m kazandıramaz bize, satıştan pay falan filanda var imkanı yok yani. 12m e komple takımı yenileriz

Bahsi geçen paralara inşallah Fener'e gider, tam mal bunlar. Yönetim biraz becerikli olsa olmayan parayı İrfan'ı vermek yerine Atyaç ve Salih'i getirirdi çok daha cüzi miktarlara hiç bugünlere kalmazdı iş, performans almaya başlardık, İrfan gelse bile 1 ay yok napayım öyle adamı ya şu şartlarda.

Forumu dışarıdan takip eden eski bir üye olarak dayanamadım. Bir kaç kelam edeyim dedim. Yeter artık şu İrfan'ı getirecekseniz getirin. Patlama noktasına geldim !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt