- 26 Ocak 2021
- 41.194
- 40.458
- 3.078
Yav fenerin duyumcuya ihtiyacımı var Yağız zaten bunların adamı o yazmadan bir şey bitmez bizde muhabir yokta galasevgisi bekliyoruz şu twitter da ki adamları ünlü edip durmayın abi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bıraktık bile ayakta alkışlıyorum şu anda yönetimi.irfanı almaya uğraşırken, irfanı fbye. Yusufu başakşehire bırakır mıyız knk
Burayi okuyan tum Antu yazari kardeslerime sesleniyorum.
Hepinizin
Hadi eyvallah
İsim verelimvalla abi febe ile ilgili tüm olumlu bizim için tüm olumsuz haberleri kimin paylaştığı belli.Neden böyle yapıyor anlamıyorum
Senide feneride ayrı ayrı.bu masalları şikeci dostlarına anlat
Muazzam dalga gececekletHoca kendini şey malzemesi yaptı kendi düşünsün bi müddet tv ve sosyal medya kullanmasın canı sıkılır
Şimdiye kadar yanıldığı bi transfer olmadı Mesut un ntv ye çıkıp neler söyleyeceğini bile önceden belirtti direkt yönetimle bağı var heralde.Olum bu gerif neyi bilmis galasevgisi filan diyorsunuz buna
Insallah dalar. Kirarlar bir yerini. Donka verin bunuirfan fbye giderse taylan maçta çift dalar
Bitti sikeci irkcilardaForumu dışarıdan takip eden eski bir üye olarak dayanamadım. Bir kaç kelam edeyim dedim. Yeter artık şu İrfan'ı getirecekseniz getirin. Patlama noktasına geldim !!!