Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
İrfana gitmiyor o para.İrfan a da kızmayın arkadaşlar
12 milyon euro nun duruşumu olur
90 Milyon Tl![]()
Hatırlatayım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İrfana gitmiyor o para.İrfan a da kızmayın arkadaşlar
90 Milyon Tl![]()
fener 12M + %20 pay + deniz + bonus teklif etmişNoldu lan fenere mi gitmis yemek yedim geldim forum karismis
engelleyeceğim galiba seniSu is belli olsun. Ona sallayacagim, o iki bos yapan Oğulcan ve taylana sallayacagim, yönetime sallayacagim. Muhtemelen de 1 sene ceza yerim
Para irfanami gidiyor ? bonservisİrfan a da kızmayın arkadaşlar
90 Milyon Tl![]()
...
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Aynen kanka ama bu biraz daha 8 noya yatkın oynuyor. Bide boyu posu felan 2 metreye yakın olmasına ragmen inanılmaz bir koordinasyonu var. Bi kaç senedir takip ediyorum istatistiklerini falan da sürekli 15 gol bandında takılıyor müthiş ya. Milli takımda da rotasyonda ama pek tutulmadıÜst seviye Ilic
Aynen Son bi görevozorn bu mühim görev için özel olarak hazırlanmalı zaten oynamıyor
abi özele yazdım kimseyi ithan etmem bu konudaİsim verelim
o isimlerden biri umut di miabi özele yazdım kimseyi ithan etmem bu konuda
O zaman başka ama yine de şu ligden yerli veya yabancı olsun 5 milyonun üstünde edecek topçu yok, Ghezzal ve Onyekuru dışında1 ay sakatlık mevzusuda ayak diyorlar rts
Arkadaşlar Antu'da ki Veloci aramızda. Burada olan haberi saniyesinde oraya yazmış. Bir mesajınız varsa yazın, okuyor şu an.
A ile S arasına bir adet G harfi olursa daha iyi olur gibi.