Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gedson-galatasaray-benfica-new.webp

Oğulcan ve Taylan gereksiz iş yaptı ben İrfan transferini pek umursayan biri değilim ama gereksiz malzeme olacak bu konu. İrfan'ın parasıyla 3 tane taş gibi wonderkid bulunur ama nerede tabi.

Arkadaş beyinsizlerin işi gücü yok burada milleti gaza getirmeye çalışıyorlar akıllarınca. Oğlum nasıl bir oksijen israfısınız lan siz. Hayattaki en büyük eğlenceniz bu mu yani? Yemin ederim tam bir mal sürüsü.

o isimlerden biri umut denen ... di mi
valla rengim ben kimseyi itham etmem febeli diye çünkü biri beni ima etti çok pis sövüp ceza almışlığım var ki gene bana biri derse hatta sen kuşsun imasında bulunursa gene söverim cezasıda umrumda olmaz .ŞEriatın kestiği parmak acımaz neticede.

Hadi italyanlar umarim dogru dediginiz

hoca adını vermezse gidin ciddi görüşün ayak yapmayın demese alacaktı değil mi yönetim.. aldığı onlarca oyuncu gibi. algıyı bırakın. hoca olmazsa iğne bile alamazlar bunlar. hoca konuştu taraftar bastırdı mecbur kaldı bunlar. sustuda bu sefer çık konuş dediniz. dönekliği bırakın az dürüst olmakla birşey kaybetmezsiniz.

fenere gitmez başakta kalırsa haklısın üstat.
Ama fenere gitme ihtimali olan bir herif için söylediyse büyük yanlış yaptı hoca

Arkadaşlar bizim teklif 7.5 + linnes + pay , onlarınkide 9 + deniz+ bonus , olay bu. Çift haneli rakamlar felan inanmayın

Simdi geldik asil soruya Irfanin ve yusufun alternatifi var mi?

Burayı okuyan kuşlar boşa heveslenmeyin ilahi adalet her zaman olduğu gibi yine tecelli edecek. Şampiyon olamayacaksınız. Ve de batacaksiniz. Transfer yasağı filan en basiti siizin için. Bir daha UEFA Avrupa ligi bile göremeyeceksiniz.

Muslera
Yedlin-Donk-Marcao-Sara
Taylan
Feghouli-Belhanda-Arda-Kuru
Mohamed

Acil ön libero çözmek gerek. Yusuf olsa iyi olurdu be irfana da gerek yok​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt