- 13 Ekim 2014
- 108.826
- 58.479
- 4.588
Bir yerine girdi minik kusMısır gevreği ve kahveli kahvaltı hayalimize ne oldu sayın başkan derhal açıklayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir yerine girdi minik kusMısır gevreği ve kahveli kahvaltı hayalimize ne oldu sayın başkan derhal açıklayın
ne diyorsun abi bu haberlere irfan direnirmi yada kabul edermi feneri ?@Tahir Mahir Koç Fenerium'dan Gold üyeliği var.
Fenerlimiymis bu hirboNKFVAGS
Ne oldu lan Fenerli it.
Bizim galasevgisine ne oldu kactimi
Aynen o haraket transfer bittikten sonra yapilir, daha tekli bile gitmemis o zamanlar.Oğulcan ve Taylan gereksiz iş yaptı ben İrfan transferini pek umursayan biri değilim ama gereksiz malzeme olacak bu konu. İrfan'ın parasıyla 3 tane taş gibi wonderkid bulunur ama nerede tabi.
KAP'tan sonra verir haberiBizim galasevgisine ne oldu kactimi
o kural türkiyede geçerli mi yawHadi ordan. 6 ay kalan süre zarfında oyuncu ile temas serbest
Dostum , biri beni hedef göstermiş. Bayada beğenen var. Fenerli olarak itham edilmek zoruma gitti. Gerekli bir kanıt felan gerekirse göndereyim. Bilmiyorum sisteminiz nasıl işliyor.Bir yerine girdi minik kus