Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimin alternatif oyuncular için temasları olduğuna inanmak istiyorum.Orta sahamız eksik kalacak transferi böyle kapatırsak.

Resmi açıklama falan mı geldi İrfan ile ilgili? Amma yaygara yaptınız ha, yarım saatte bir adamın takımı değişiyor. Bir kaç saat daha bekleyin, resmi açıklamalar yapılır zaten. Herkes istisnasız kolpaliyor prim için.

Hocanın İrfan transferini istiyorum demesi problem değil. Hoca demese sanki gizli yürüyecekti transfer. Göksel bizimkiler odadan çıkar çıkmaz arardı Koç’u zaten. Hocanın bir hatası varsa o da İrfan konusunu çok dile getirip, yok o da bizi istiyor, yok iyi duruyor, sağlam duruyor vb açıklamalar yapması. Ne yapacaksın hocam bu kadar konuşup. İstedin, istediğini öğrendik, yönetim görüşüyor. Bırak artık mevzuyu. Ayrıca herifin sağlam durmak gibi bir zorunluluğu da yok. Bir kaç milyon euro, bir iki telefon çözer işi. Dik duran adam yamuk yumuk olur.

Fatih Terim'in hegolomanından kurtulmak için ihtiyacı olmadığı bölgedeki bir oyuncuya 12 milyon euro bonservis veren eşşek oğlu eşşek Fenerbahçe 😂😂 Süper ligin yosması Fenerbahçe 😂 Akhisar'ın karısı Fenerbahçe 😂 Denizlispor'un tek gecelik aşkı Fenerbahçe 😂

Bütün renktaşlarımıza soruyoruz;

İrfan Can Kahveci'yi hocamız ve iki oyuncumuz gündeme getirmese kim 7-8 milyon euroları verip almak isterdi?
Burdan asla İrfan için o paraların verilmesine sıcak bakmıyoruz, lakin hocanın ve oyuncuların medya'da dillendirip oyuncunun değerinin arttırılması kesinlikle profesyonelliğe uymayan ve amatörce bir iştir.

Gelecek seneler için getirilen yabancı sınırlaması kararını değiştirmezler fener alırsa. Lig o sınırlama ile devam edecekse, takip etmem zaten

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt