Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu sidik yarışı nedir abi böyle, alcaklarsa alsınlarda sürekli transfer calısmasında oldugumuz oyuncuları alıyorlar. böyle planlama mı olur, piyasada üstünlük kuruyorlar. Bir zahmet yönetimin istifa etmesi lazım, fatih hoca ne yapsın..
Hangi üstünlük, sürekli altımızdalar sen hangi evrende yaşıyorsun

teklifim devam ediyor irfandan vazgecin gedsonu alin 500tl kampanyaya bagis yapacagim. irfan+gedson diyordum sadece gedsona 500tl

SM-P610 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bütün renktaşlarımıza soruyoruz;

İrfan Can Kahveci'yi hocamız ve iki oyuncumuz gündeme getirmese kim 7-8 milyon euroları verip almak isterdi?
Burdan asla İrfan için o paraların verilmesine sıcak bakmıyoruz, lakin hocanın ve oyuncuların medya'da dillendirip oyuncunun değerinin arttırılması kesinlikle profesyonelliğe uymayan ve amatörce bir iştir.

Biz zaten aciklamasaydik buyuk ihtimal basaksehir medyaya sizdirirdi. Adamlarin elince piyasa yapacak bir irfan var onu da cok guzel kullaniyorlar.

fener 12 mi verdi nerede yazıyor ayriyetten resmi bir açıklama mi yapıldı bu yaygaranin sebebi ne ? Ulan 1 saat bakmadık yine yanmış ortalik

Ula antulu gerizekalilar sizin yazdiginizla mi gaza geleceğiz.biz yönetimi takimi ne zaman olsa eleştirmeyi biliriz sizin gibi yalaka günlük başarı peşinde değiliz.Her yıl olduğu gibi gazla başlar sonra yönetime küfreder sonra 1 transfer yapınca köpek olursunuz.Gunluk taraftarlar sizi.
Bu salaklar aglanacak haline gülüyorlar. Hic bir duzen yok onune geleni aliyorlar. Sahada b.k gibi oyun var. Bunlarda bokun icinde oldugu icin dogal geliyor bu eziklere

İrfan Can Kahveci'yi hocamız ve iki oyuncumuz gündeme getirmese kim 7-8 milyon euroları verip almak isterdi?
Burdan asla İrfan için o paraların verilmesine sıcak bakmıyoruz, lakin hocanın ve oyuncuların medya'da dillendirip oyuncunun değerinin arttırılması kesinlikle profesyonelliğe uymayan ve amatörce bir iştir.
Güzel de Alpercim; Vedat, MHY, Coulibaly, Haaland, Moder ve daha nicelerinin adını vermedi de ne oldu? Zaten yönetimden sızdırılıyor isimler. Bu sefer de kendisi zaten herkes biliyor bir kez de benden duyun diye tepki gösterdi.

NE OLDU ŞİMDİ ? YAŞIN KAÇ BİLMİYORUM TANIMADAN BİLMEDEN BUNU YAZDIN
NE KADAR fb Lİ VARSA HEPSİNE SOKAYIM

mqdefault.webp

İrfan'ın bizi istediğini ve bizim de onu istediğimizi söylemek istedi. Bazen profesyonelliği bir kenara bırakmak gerek. Özellikle rekabet içinde olduğumuz takımın yöneticilerinin bu dilden hiç anlamadığını düşünürsek. Onların hakkından ancak Fatih Terim gelir ki o yüzden hiç biri hocayı sevmez.

hoca açıklamasaydı bizim yönetim çok gizli yürütüp 3 milyona irfan alacaktı. ya bu nasıl bir kafa? alanda benim verende benim 1 derim 1e alırım 3 derim 3e alırım. hadi git bupendzayı al gizli gizli 3e. hadi al gel. gizli yürütsün yönetimin. neden beratı 2.5 almadı yönetimin alaydı ya. neden colybaliyi 2 ye almadı? veya diğer onlarcasını.

Su antu denen igrenc pislik yuvası yasaklansin. Millet zaten sinirli. Bosa ceza alacağız

Her ağzı olanın haberini paylaşmayın şurda çoğu bok kokuyor

-Eziklerin İrfan ı almasında hiç bir sakınca yok. Trübünde maç izleyecek
- Bizim ihtiyacımız olan bi topcuydu
- Rakibim güçlenmesin diye de 12 milyonu ancak bu geri zekalılar verirdi :)
- Ezikler her transfer sezonunun şampiyonudur. Ama mayıslar bizim olur 😊

Lan daha İrfan'ı fbnin alma demosunda küfür kıyamet koptu. Sakin olun beyler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt