Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson'u alabileceğimizi düşündüren nedir yaw 1-2 yabancı twit attı diye mi?

Lan ..... antulaları leş gibi top oynuyosunuz, mesut nerde belli değil :D 10 kağıdı hiç ihtiyacınız olmayan bir adama verdiniz, kına yaktım sağıma soluma hasdhahahajh D: Akıllı Galatasaray taraftarının şu transfere üzülmemesi lazım :D

Madem irfan bizi istiyor neden susuyor arkadaş o zaman. Ne bu içe kapanıklık. Senin kardeşim dediğin adamlar işaret etti, fati hocam dedi, sen niye susuyorsun aga madem bizi istiyorsun.

Tamam öncelik biziz belki ama ben fenerde oynamayacağına istemediğine felan inanmıyorum

12 milyonu verip almistir kerizler mehmet topuz vol.2 hahaha

Alsınlar yahu valla alsınlar, o paraya en baba topçuyu alırsın. İlla Türk olcak diyosan City'e sene sonu o bonservisi versen İlkay Gündoğan'ı bile alabilirsin belki de şu dönemde. Gerek yok git bi yabancı al bir iki milyona olsun bitsin takımın geleceğini sabote etmeye ne gerek var.

Sakin beyler, bilmiyorum bu adam o kadar güvenilir mi ama daha resmi açıklama yok. Mostafa'yı, Kuru'yu hatırlayın. Bitince istediğinizi söylersiniz. Sakin.

1 muslera
2 linnes
3 marcao
4 luyi
5 sarachi
6 yedlin
7 donk
8 belhanda
9 feghouli
10 onyekuru
11 mohamed
12 babel
13 falcao
14 ozorwafor

Var mi baska? Firsat transferi falan diyorduk

Gs'da transfer şöyle işler, büyük topçu, gerçekten GS'da oynamak istiyorsa, transfer edilmez, kendi gelir.
En son örnek Onyekuru.
Bakalım İrfan muhabbeti nasıl sonlanacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt