- 13 Ekim 2014
- 108.826
- 58.479
- 4.588
Bak bi yineAdam nefes aliyor hala mihlasana kusu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bak bi yineAdam nefes aliyor hala mihlasana kusu
Karısının numarası mevcut mu?66YozgatFB'in nerde kaldigina biliyorum.
Telefon numarasi
Oturdugu adres
Coluk cocuklari esi detaylar bende mevcut, nerde calisitigi falan filan
Isteyen olursa DM atin.
Ama bizim taraftar bunu yiyip hazmedecek salak bir kitle değilverelim 1905 tl istedi imza parası deriz.Küçükken Galatasaraylıymış dedik mi tamamdır.şikecilerin taktik.
Manyakmisiniz olm. Forumdaki hesabini verin yeterKarısının numarası mevcut mu?
Ne alaka şimdi bizim planlamamızla bu dediklerin? Vedat'ın nasıl transfer olduğu ortada, Rize başkanı ve siyasi bağlantılar aşikar yoksa adam ifade etti kaç kere bize gelmek istediğini, aldılar da ne oldu sanki, İrfan mı şampiyon yapacak, Pelkas,Sosa ve Mesut varken, versinler 10 milyon daha bayılsınlar biz yine bir çözüm üretiriz.bizim planlamamız nedir hocam, ihtiyacımız olan oyuncuyu onlar alıyor. Adamlara gerek yok böyle bir transfere.. vedat ve irfan bizde olsaydı cok iyi olurdu ama ikisinide kaptırdık.
sosyal medya hesaplarını(aktif ve geçmiş tarihli)Dostum , biri beni hedef göstermiş. Bayada beğenen var. Fenerli olarak itham edilmek zoruma gitti. Gerekli bir kanıt felan gerekirse göndereyim. Bilmiyorum sisteminiz nasıl işliyor.
Arkadaşlar nerede yazıyor İrfan'ın gittiği? Neden celallendik böyle?
Hoca söylemeden önce biliyorduk irfanıhoca açıklamasaydı bizim yönetim çok gizli yürütüp 3 milyona irfan alacaktı. ya bu nasıl bir kafa? alanda benim verende benim 1 derim 1e alırım 3 derim 3e alırım. hadi git bupendzayı al gizli gizli 3e. hadi al gel. gizli yürütsün yönetimin. neden beratı 2.5 almadı yönetimin alaydı ya. neden colybaliyi 2 ye almadı? veya diğer onlarcasını.