Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer irfanı FB alırsa 12 milyon Euro dan assagi bir açıklamaya sakın inanmayın. Biz 7 8 lere çıkıp birde adamların acil bek ihtiyacı varken linnesi teklifimize hayır diyip ,fener alıyorsa daha az paraya mümkün değil.

Salih Yusuf alın birde yedek defans bitti gitti ne gerek var irfana aytaci da alın 500 salihe 500 Aytaç a mert çetin e de kiralama teklifinde bulun Yusuf da 1.5 milyon hiç uğraşma irfan ile olmuyorsa zaman geçiyor takım orta sahasi oturmadi

Antuyu tasimayin abi yav. Buraya yazanlar anasina kufuru seviyor demek. Yazsinlar yani ne olacak

Kime gidiyorsa gitsin yeter daa. Son gün kalmis baska hedeflere yönelin ozaman...

632x314.jpg

fblilerin provokasyonuna gelen gsc üyeleri temsili xD

Kimse kulube kizmasin 7.5 milyon vermis daha ne versin. Madem bu paraları verebiliyorduk biz Colubaly neden alinmadi?

bizim planlamamız nedir hocam, ihtiyacımız olan oyuncuyu onlar alıyor. Adamlara gerek yok böyle bir transfere.. vedat ve irfan bizde olsaydı cok iyi olurdu ama ikisinide kaptırdık.
Ne alaka şimdi bizim planlamamızla bu dediklerin? Vedat'ın nasıl transfer olduğu ortada, Rize başkanı ve siyasi bağlantılar aşikar yoksa adam ifade etti kaç kere bize gelmek istediğini, aldılar da ne oldu sanki, İrfan mı şampiyon yapacak, Pelkas,Sosa ve Mesut varken, versinler 10 milyon daha bayılsınlar biz yine bir çözüm üretiriz.

Dostum , biri beni hedef göstermiş. Bayada beğenen var. Fenerli olarak itham edilmek zoruma gitti. Gerekli bir kanıt felan gerekirse göndereyim. Bilmiyorum sisteminiz nasıl işliyor.
sosyal medya hesaplarını(aktif ve geçmiş tarihli)
kimlik belgesinin önemli kısmı filtrelenmiş şekilde moderasyona gönderince onaylanmış kullanıcı oluyorsun.

hoca açıklamasaydı bizim yönetim çok gizli yürütüp 3 milyona irfan alacaktı. ya bu nasıl bir kafa? alanda benim verende benim 1 derim 1e alırım 3 derim 3e alırım. hadi git bupendzayı al gizli gizli 3e. hadi al gel. gizli yürütsün yönetimin. neden beratı 2.5 almadı yönetimin alaydı ya. neden colybaliyi 2 ye almadı? veya diğer onlarcasını.
Hoca söylemeden önce biliyorduk irfanı

Bir duyumcunun lafıyla yaygara koptu ya inanılmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt