Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanniz adamlardaki lukse bak cidden
Sirf calim icin 12m ye cikiyolar doviz bu haldeyken

Irfana yazina kadar bekle deyip simdi Gedsonu kiralik ve Youssoufu alsinlar. Sampiyon olursak SL geliri ile yazin 7-8 veriririz iste Basaka.

Lavuk önce marsilya'yı denedi fiyat artırmak için marsilya yalanlayınca sıra Keriz Alide.

Yaf Marsilyanın hangi tarihinde bir futbolcuya 10 milyon euro bonservis verdiği görülmüş. Bir de TR den alacak hem de pandemi döneminde. Nasıl bir tüccar kafası yaşıyorlarsa bunların ki koylu kurnazlığı

Ben yönetici olsam herhangi bir oyuncu transferinde fb ile karşı karşıya geldiğim an masadan kalkarım vizyonumuz bu kadar dar olamaz olmamalı der bir daha o oyuncuyu asla düşünmezdim

Bu yapiskan camia bizim her ilgilendigimiz oyuncuya yapisiyor. Senin dedigini yapmak icin alt yapiya onem vermen gerekiyor veya muthis bir scout ekibi kurup genc yasta Galatasaraya kazandirman lazim bu oyunculari.

Dun gece eve gelince bir goz atayim dedim spor programlarina: Emre bol denen kisilik: oyuncu sana yaramiyorsa rakibi guclendirmemek adina alman gerekiyor gibi bir cumle kurdu. Yani adamlar bizden korkuyorlar o yuzden boyle her ilgilendigimiz oyuncuya yapisiyorlar.

Bu arada Deniz Türüç nedir arkadaş ya? Bu herifin olduğu bir takas teklifi ancak çok yüksek bir para gelecekse kabul edilebilir.

Daha deminki hengamede heryer tarumar olmuş,küfür kıyamet havada uçuşurken

habere inanmayın diyerek haklı çıkan,sükunetini koruyan ve forumuda sükunete davet eden değerli renktaşım @Murat Kara yı da tebrik ederim

Tekrar ediyorum,gelecek başkan Başakşehir,Rize ve Fenerbahçe ile kesinlikle ilişkileri en aza indirmeli. Ve bunu başkan Gs tv’ye çıkıp canlı açıklamalı.
Öyle bir ekip olmalı ki hocayı ne fenerle ne de hakem ve fedarasyonla uğraştırmamalı. Hiçbir şeyden korkmadan çıkıp her yerde Galatasaray'ın hakkını korumalı. 30 milyon Galatasaray taraftarı arkasında durur siyaset basın medya ne varsa bu kitle karşısında adım atamaz. Gelen kişinin korkusuz birisi olması gerekiyor her şeyden önce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt