Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle bir ekip olmalı ki hocayı ne fenerle ne de hakem ve fedarasyonla uğraştırmamalı. Hiçbir şeyden korkmadan çıkıp her yerde Galatasaray'ın hakkını korumalı. 30 milyon Galatasaray taraftarı arkasında durur siyaset basın medya ne varsa bu kitle karşısında adım atamaz. Gelen kişinin korkusuz birisi olması gerekiyor her şeyden önce.
Bize gelen Başkan ve yönetim kesinlikle kendi reklamlarını yapmak için geliyorlar. Bize cebini düşünmeyecek biri gelmeli.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Fati hoca demedi mi Görüşmeleri başkan bizzat kendi yürütüyor diye. 1 gün kalmış adam basket maçında takılıyor ya.

İbf yönetim kurulu kendi arasında toplanıyor emre beleşoğluda katılıyor toplantıya. Nasıl bir rezilliktir bu ya

Emre Belözoğlu denen hıyar neden yönetim kurulu toplantısındaymış vasfı neymiş hıyarın

İrfan tekliflerini değerlendirmek üzere, Başakşehir yönetim kurulu toplantısı yapılıyormuş. Toplantıda Emre Belözoğlu da varmış.
Bu doğruysa şu an bizimkiler vaz geçmeli transferden. Anlasmaya yakın taraf dahi olsalar vazgecmeliler.
Böyle şey mi olur?

daha muhammet gelemedi
su saatten sonra aciklanan her yabanci gec gelir ve linsansi cikmaz
misirdan yürüyek yola ciksaydim coktan varmistim lan istanbula ben

Türlü türlü huyu olan adam eğer başakşehir binasındaysa imza atmaya gitmiştir. Neyse bize orta saha lazım aytaç kara salih şimdi alınsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt