Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
23 saat kaldı.

Mohamed nerde?
Yedlin nerde?
İrfan nerde?
6 numara nerde?

Sabır, sabır nereye kadar arkadaş ya taş olsa çatlar. 3 yıldır sabretmekten taşa döndük.

Açıklama yapmak bu kadar mı zor? Küfür yemek hoşuma mı gidiyor bu insanların???

Abi kimseye artik inanmaya gerek yok zaten en gec gece 12ye kadar isler biter. Kime gidecegi belli olur. Yalniz aklima takilan tek sey biz 7.5 nasi veriyoruz. Luyindama satiliyor desek gecikmedi mi o is ingilterede filan ne zaman kapaniyor transfer?

İrfan Can bakalım Onyekuru'nun karakterini gösterecek mi.

Türk oyuncularda genelde karakter eksiği var, senin hocanın bu kadar istediği yerde emre denen elemanın sözleriyle mi haraket edecek.

Bu baski muhabbetinide anlamiyorum. Nasil bi baski yapiyorlar? Gitmek istemiyorum kuşlara bukadar. Isterseniz yollamayin Galatasaraya maclari sabote ederim. Söke sökede parami alirim

Yakında çözülecek ne demek barakat abim. 2 saat sonra uçağı var.

Bitirim nakamba texeira süperlig orta saha görsün

Gerçekten başımızda güçlü bir başkan ve yönetim olsa bu sikeciler bu denli rahat olamazdı bize en önce cesur bir başkan lazım korkmayacsk konusabilecek

"İrfan" değil mesele. Hayatın da kaç defa Fatih hocanın böyle toplara girdiğini, açıklama yaptığını gördün. Adam gayet ciddi şekilde Galatasaray isminin ağırlığını koyup bu transferi bitirmeli dedi. Adam deli mi bile bile malzeme versin millete. Adam gidip alacaksanız diyor, böyle yemleme mi olur, basına isim sızdırırsın falan tamam da başkana git al diyor. Başkan gidip adamlarla görüşüyor. Yoksa katılıyorum bulmuşsun böylesini yemi at zaten oltaya gelecekler hemen ama o yem İrfan değil

Fatih Terim'in ciddi manada eleştirilmesi gerekiyor bu çıkışından dolayı..

İrfan Can bakalım Onyekuru'nun karakterini gösterecek mi.

Türk oyuncularda genelde karakter eksiği var, senin hocanın bu kadar istediği yerde emre denen elemanın sözleriyle mi haraket edecek.
Gençlerden Emre getirtti herhalde İrfanı. Bağları kuvvetli baya onla. Efsane falan diye twit atıyordu.

Kesinlikle 19.05 kapı bekliyorum. Hangi yaka olursa artık? İnşallah biz oluruz hayırlısı ise.

Ulan genç bir forvet alalım dedik, Sisi'den İhvancılara, Enver Sedat Milislerine kadar Mısır güçleri devreye girmiş orduya alıyorlar çocuğu. İsrail üzerine operasyona da gönderirler bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt