Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan Can bakalım Onyekuru'nun karakterini gösterecek mi.

Türk oyuncularda genelde karakter eksiği var, senin hocanın bu kadar istediği yerde emre denen elemanın sözleriyle mi haraket edecek.

Hocam adam ikili oynuyor besbelli..
İstese görüşme odasına girmez değil mi ?

Bizim burda da millet birbirini yiyor..

Muhammed bu gece gelmezse yangın çıkar forumda.

Hakikaten bu kadar zormu bi tweet atip ben x takimi istiyorum diger tekliflere tesekkur ediyorum kabul etmiyorum aksi takdirde klubumde devam edecegim diye emre umudu olmasa kalkip gitmez demekki irfan acik kapi birakmis

O değilde diagne de gitti takımın penaltıcısı kim olacak acaba?

Belhanda beyaz noktaya gelene kadar inme inicek sanıyorum valla gerim gerim geriliyorum

şu muhammetin madem sorunu çözülmüş özel uçak neden almıyoruz. yedline gidiyormuş? şuna da gönderin gelsin adam.

Şerefsizler sırf bu senaryo için uğraşmıyorlarsa ben de bir şey bilmiyorum. Hem bizim eksiğimizi kapatmamızı engelleyecekler hem de para harcamayacaklar.
Yalan reis inanma yalannnn.13-14 verip alacağız bak göreceksin.Göksel Kazığı yağlıyor şu an.

İzninizle fenerbahce ye ali koca ve emre ye küfür etmek istiyorum adminlerim ?

para, nüfuz, ilişki.

bunlardan başka güç var mı yaw
EAPrhfcWwAYiYfV

Bir aylik cezadan yeni döndüm sövmemek için kendimi zor tutuyorum. febe medyasinin gazini gelip burda atesleyenlerin Galatasaray taraftari olduklarindan süpheliyim. Adamlarin hedefi bizi kirmak zaten. Bunlarin saçma sapan haberlerini gelip Burda paylasiyorsunuz ardindan biz birbirimizi kiriyoruz. Irfan gelir gelmez orasini bilmem ama bu saatten sonra febe gitse de ne yazar. Paylasmayin su herifleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt