Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Irfanin hala tavrini koymamasi canimi sıkıyor. gunun sonunda ciddi ban yiyicem zaten kufurlerle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Irfanin hala tavrini koymamasi canimi sıkıyor. gunun sonunda ciddi ban yiyicem zaten kufurlerle
O fişi çekeni 8 m euroya aldılar ama.Abi şu fransa liginde alt sıra takımları toplamışlar bütün siyahi hızlı futbolcuları ne güzel kontraya çıkıyorlar ya.
Psg nin fişini çekti 90 artıda lorient![]()
Mohamed adi. Ismini yanlis soyleme ozur dile adamdanMohammed adi. Ismini yanlis soyleme ozur dile adamdan
Bu ülkede gökselden yukarıda sadece bir kişi var.Göksel yukarıdan birileri verme Galatasaray'a diyorlar sanki
Kesinlikle..Mustafa ile yedlin İstanbula gelsin sonra gedsonu kiralayalım birde taylanı yedeklemek amacıyla yusufu alalım tamam irfana şu ekonomik durumda öle 10 milyon eurolar 7.5 milyon eurolar veremeyiz vermemeliyiz
Kuşlar da 19.05 bekliyorum ben14 veya 16 dk ya iki taraftan birinden açıklama bekliyorum.
Doğru olabilir
2 bira 1 sigara hadi bana eyvallah
Aga biz niye özümüze dönmüyoruz ya. Şanlı fransamızın liginden toplayalım ucuza hızlı arkadaşları. Fransız takımıyız güya hala giremedik şu pazaraO fişi çekeni 8 m euroya aldılar ama.
Hoca hata filan yapmadı hatayı yapan beceriksiz olan yönetim hoca isim vererek yönetimin kısa suredege halledcegini düşündü inandı belliki