Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
en sevdiğim transfer şekli çat diye aniden. hadi şimdi git fiyat arttır yalı evladı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demek İrfan olmamış. 1,5 yıllık 3 milyonu irfana verip İrfan transferini tercih ederdim. Neyse hayırlısı olsun.
MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gerçekten dirense gitmez sikecilere kalır akbilde ve sezon sonu biz alırız ama karakteri nasıl bakalimAli Koç al İrfanı şimdi g.tüne sok!.
Onun bunun çocukları biz Gedson'u aldıktan sonra kimi alırlarsa alsınlar umurumda olmaz.
Sadece İrfan adına üzüldüm biraz bize gelmek istiyordu ama o paraları vermek büyük saçmalık.
Benfica maçında bizim ortasahayı patates eden yiğitReyisler Gedson'u yakından takip eden birisi kısa bir değerlendirme yapabilir mi videoları bayağı taş gibi topçuyum diye bağırıyor
İrfan transferindekini tek engel para değil de neyse sövmek istemiyorum ceza yiyecem boşuna sonraDemek İrfan olmamış. 1,5 yıllık 3 milyonu irfana verip İrfan transferini tercih ederdim. Neyse hayırlısı olsun.
MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
çekilin bu para girsin bunlara yaw.
gidin gedsonu 6 ay alın şampiyonluğa yürüyelim
+ akbabaEmre beleşoğlu sen ne ezik adammışsın ya.Bu karaktersizler Selçuk’u sindirememiş anlaşılan intikam dertleri
Hiç izlemedim umarım seri gibi çıkmaz1.5 sene gelsin oynasın sonra efsanemiz olarak yollayalım kendisini.
Bu adama sevgimi bilen bilir çok iyi iş yaptık.