Mikail Çöloğlu
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2015
- 5.853
- 3.421
- 1.048
kuşlar kuduruyor

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Arkadaşlar 1 iyi 1 kötü haberim var
Gerçekten dirense gitmez sikecilere kalır akbilde ve sezon sonu biz alırız ama karakteri nasıl bakalim

sakat olmasa ne olur. çöpün tekiTolga nedir lan bunumu alcak basakmuzmin sakat
Sanki hayvan pazarında takas yaparcasına bir de futbolcu çağırıyorlar kulüp binasına. Koduğumun davarları!İrfan olayı bitti bence ne direnmesi. Klup binasına Tolga yı da getirdiler takas için. İrfan’dan olur almadan yapmazlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet aynen öyle diyorum az biraz topçu dan anlıyorsam. Ayrıca adama vereceksin en az 3 kiralık ücretine vereceksin en az 3 ve bu paraları verdiğin adam senin olmayacak. Son yıllarda yönetimin klasik oyunu kiralıklar. Hangisinden verim aldık? Kiralık oyuncu istemiyorum..İrfan > Gedson' mu diyorsun yani ?
Seri gibi olması imkansz bu lig için tam biçilmiş kaftan o herif önemli olan uyum sağlaması eğer uyum sağlarsa kısa sürete müthiş etki bırakır bizde.Hiç izlemedim umarım seri gibi çıkmaz
Gedson için herkes destek yapsın deseler 1 saatte toplanır o paraO değil de 3.5 milyonu nası ödicez biz eğer doğruysa birini mi sattık