Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson isim olarak çok önde oyuncu ama şüphelerim var. Birincisi Oyuncu bizi ne kadar sahiplenecek bunu görmek lazım. Burayı küçük görüp gitmek isteyebilir. İkincisi totenhamda kiralık almış oynayamamış, neden sürekli kiralıyor benfica demekki bazı sıkıntıları var. Tamam oyuncunun bir kalitesi var ama çok havaya girmemek lazım bekleyip göreceğiz. İrfan için görüşüm, bize gelseydi cuk otururdu ama fbde hiçbir fark yaratmaz çok iyi adamları vardı zaten ortasahada.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
altyapısından çıkarmış 50 milyon opsiyonla kiralamış sürekli derken ilk transferi zaten orda tutmaması kötü oyuncu olduğu anlamına mı gelir?

26-ekim-2020-fatih-terim-tweeti_2089799.jpg

İrfana 8 bile çok diyorum adamlar 10 vermiş gedson inşallah 20 opsiyon vardır daha 22 yaşında

Apo Cengiz ve Fatih hocamı tebrik ediyorum

Gedson bir kere geldi dahada gitmez buradan seneye döve döve bonservisini alırız

Artık oyuncuların geçmişine değil, geleceğine yatırım yapıyoruz teşekkürler

Onyekuru,Gedson ,Mohamed , Halil ,Yedlin hepsi genç dinamik hızlı ve günümüz futbolu için bulunmaz nimetler tekrar tekrar teşekkürler yönetim :love:

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hayaldi gerçek oldu lan ! Uçak gibi takım olduk, tabanca gibi de değil bildiğin otomatik taramalı gibi ateş eder bu takımmmmm

Muslera
Yedlin Donk Marcao Saracchi
Taylan
Kerem Feghouli Gedson Onyekuru
Mohamed

BU ÇOÇUKLARI BU KANATLARI KİM DURDURACAK ?​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt