Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mohammed de bi geleydi İstanbul'a ,değme keyfe.yonetim iyi iş çıkarmış oldu.bu fb nin pisliklerinin de ortaya dökülmesi lazım yönetim tarafından.

irfan' ı ilk günden itibaren istemedim tüm mesajlarımda duruyor fakat bu hamleyle karaktersiz olduğunu da göstermiş oldu ve en hayırlısı oldu.

madem Taylan ve Oğulcan çok iyi arkadaşı, onları bile satacak bir karaktermiş kendisi.

iyi ki olmadı.

Muslera
(Okan)

Yedlin Luyindama Marcao Saracchi
(Linnes Donk Ozorn Emre)

Taylan Gedson
(Donk) (Etebo)

Arda
(Belhanda, Akbaba)

Feghouli Mohamad Onyekuru
(EmreK Oğulcan Babel Halil Kerem)​

İlk onbir bayağı oldu gibi lan. Kulübe gücü de bayağı bayağı iyi. Belki son saniye bir yedek 6 numara transferi yapabilirsek hiçbir eksigimiz kalmıyor gibi.
Sağ kanatta kerem oynar ortada feg oynar gibi

Şu gedson'u çok beğenen adamlara ciddi ciddi soruyorum? Adamı kaç defa izlediniz kaç defa? İzlediysenşz bile en az 2 yıl önce olmalı zira adam 2 yıldır top oynayamıyor, yok yani 11 çıktığı maç bir elin parmağı. Nerede ne zaman izlediniz?

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cevap vereyim kardeş gedsonun potansiyeline ve taraftarımız yıllanmış oyuncular yerine genç ve heyecan verebilecek oyuncuları izleyeceği için seviniyorlar. Sende sevinmelisin karamsar olma

Transfer dediğin Gedson gibi olacak önce yabancı basın yazacak sonra 1 hafta içinde halledeceksin her şeyi...

İlk İtalyanlar yazdı biraz heyecan yaptık ama inanmadık yani imkansız geliyor hala.

Bize sekmez abi bize gelene kadar kapıda kuyruk vardır o adam için. Gizlice yapmaları harika iş.

Bir yandan İrfan için son ana kadar uğraşmaları ve tak diye çekilmeleri falan tam hayal ettiğim gibi.

İçinden geçen her şey gerçek olmuş gibi inanılmaz yaa... Şu an bu kasayım;

26-ekim-2020-fatih-terim-tweeti_2089799.jpg

Fatih Terim'in fırsat Transferi dediği Gedson Fernandes mis demek ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt