Ramazan Aslan
Tecrübeli Üye
- 4 Ağustos 2019
- 5.081
- 3.581
- 673
Fener zenci sever 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız olabilir bu. Galasevgisi'de yalanlamıştı.Süleyman Rodop: "Bir yönetici, Gedson Fernandes transferi için 'Süleymancığım senden bir şey rica ediyorum, ne olur bununla ilgili muhabbet geçerse 'hayır' de' dedi..."
hahahah ulan ya
Ben de öyle diyordum ama Benfica bize yollarken sözleşme uzatmadıysa eğer bizimle sözleşmesi bittiğinde onlarla 1 yılı kalacakmış TM verisini göre. Henry gibi kulübe bağlanırsa ya da bizimle uçuk bir performans gösterip piyasasını tekrar kazanamazsa bir bakmışız bedava diyeceğimiz paralara buraya gelmiş60 olmasa ne olacak ki en az 20 olur yinede alamayız.
"İrfan" değil mesele. Hayatın da kaç defa Fatih hocanın böyle toplara girdiğini, açıklama yaptığını gördün. Adam gayet ciddi şekilde Galatasaray isminin ağırlığını koyup bu transferi bitirmeli dedi. Adam deli mi bile bile malzeme versin millete. Adam gidip alacaksanız diyor, böyle yemleme mi olur, basına isim sızdırırsın falan tamam da başkana git al diyor. Başkan gidip adamlarla görüşüyor. Yoksa katılıyorum bulmuşsun böylesini yemi at zaten oltaya gelecekler hemen ama o yem İrfan değil
dedeeeeee süprizin geldi deddeee

sike transferi yaparlar ozan ile, ama ne koyduk beeeAynen Musap kardeş onlarda karışacak az kaldı gerçekler çıkacak ortaya
ne ya bunlar gömü mü buldu bu kadar bol keseden harcama
Yaniyoruz