Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Yusuf'u pek tutmadım ama Başak'a bırakmayalım bari bu olay üzerine, sayemizde İrfan'ı piyasasının üzerine sattılar, burada da onlar güzellik yapsın, Malatya'ya Adem'i bedava verdik zaten şunu çözmek lazımdı ya Aytaç bile gelse olurdu, Taylan sakatlanırsa kim oynayacak hala alternatif yok.
gündüz biri bi istatistik paylaşmıştı. ligin en fazla top kapan adamı falan diyorlardı.

bize bu özelliği lazım.

6 numaraya bir oyuncu lazım artık Yusuf denen herif mi olur bilmem ama şu transfer aklıyla devam edelim.

Sorma ya. Yıllık 15 milyondan 3,5 sene sözleşme yaptı Levy sağolsun. Daha alacağı 35 milyon civarında para var. Ama kulübü düşünüyorsa paşa paşa anlaşıp verecek tazminatı. Yoksa böyle gitmez bu iş.
Bu seneyi de kör topal geçirir. Yazın adam gibi defans hattı kurarsa belki olur. Doherty nedir bize gelsin bile istemem

Eski soylemler degil, Gedson'dan haric bir orta saha daha bakiyormus bizimkiler Galatasaray tweetlerine aratinca ortaya cikti. Isim belirsiz ama.
Belli olsa iyi olur vakit kalmadı

avrupadan olsaydı gedson gibi isim çıkardı herhal

gerçi geçen sene andone lemina geldi son gün onlarla ilgilide haber çıkmamıştı

aslinda var ya. halen bitmemisse irfan can icin teklifi yenilmememiz gerek. o 6 mio teklifli. gicikligina

hoca ozanrvafor'u 6 için hazırlıyor bence
6 no almayız transferi kapatırız

Tek birşey merak ediyorum fazla sakindin dönem boyunca hatta özelden sordum irfan işini bilgim yok dedin haberin var mıydı üstad gedson muhabbetinden tamamen kolpa gibi çıkmıştı en başta
Bir arkadaş söyledi ama açıkçası ihtimal vermiyordum. Florentino'yu söyleyen de aynı kişi. Bizi hoplatan orta sahayı biz kurucaz diyordu, çocuğa hoş cevaplar vermemiştim.

İrfan konusunda bilgim yoktu açıkçası alamayacağımızı da hep söyledim, o rakamları vermemeliyiz kimseye.

Yabanci basinda Ferro ile Gedson paketi deniyordu ama son anda sadece Gedson haberleri cogaldi gun icinde. Ferro haberleri gelmedi.

Düne kadar Fener 10 milyon veriyordu birden 7 verdi başşak da kabul etti vay anasına ya iyice aptal zannediyor bunlar insanları yine alavere dalavere işler hiç utanmadan bi işler dönecek acun halledecek. İşin ilginç yanı bakalım İrfan ne diyecek bu işe ve fener verdiği oyuncu gitmem derse ne olacak nasıl olayı değiştirecekler

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mou çöpünün oynatmadığı adamda iş vardır. Adam Ndombele'yi bile yeni yeni 90 dakika oynatmaya başladı. Oyuncunun potansiyeli de ortada zaten. Çok büyük transfer yaptık çok. Umarım bir şekilde bonservisini almanın yolunu buluruz.
Diyorum size Salahı De Bruyne u oynatmayıp yollayan adam Gedson umu oynatır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt