Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha iyisini gördüm , İrfan için dua zinciri :crushed:Salak salak hashtagler yapmayı bırakır bizim taraftar umarım. Direnİrfan ne lan ? Kimsenin alınamayacağını bilsen de girmeyeceksin böyle işlere.
Gustavoyu mu irfanimi mesutumu kesicen ozan anca sag bek oynar
Dedim ya patladık diyeYaw levent kivirmaya gerek yok ki kardesim. Patladik de gec. Yok duyum degildi su bu deme. Patladim, bi daha bu islere girmem de. Kimse de bisey demez
Iyi forumlar ;-)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İşin özünde pas oyunu hep olacak ama dediğin gibi o mıy mıy olması sorundu. Çünkü hızlı düşünüp, dikine oynamaya cesaret edebilen futbolcularımız yoktu. Hızlı kanadımız yoktu, hareketli forvetimiz yoktu. Şimdi hepsi var. Hocanın istediği oyun belli, seri paslarla dikine oynayıp en kısa sürede rakip kaleye gitmek. Artık modern futbolda öyle alayım topu çevireyim gibi bir şey kalmadı, hızlı oyuncularla, hücuma çıkıyorsun, güçlü ve hızlı oyuncularla da arkayı savunuyorsun. Iniesta, Xavi gibi oyun görüşün, tekniğin yoksa sahada da yer yok artık. Dediğiniz gibi güzel günler göreceğiz umarımHocam mıy mıy pas oyunundan vaz geçti sanırım. Paso süratli, atletik, genç oyuncuları toparladı. İnşallah bambaşka bir GS izleyeceğiz bundan sonra.

Dorukhan ı da almalıyız bence sözleşmesi bitiyor kırmızı da yedi tam zamanı görüşmek içinkaan gibi birkaç türk hamlesi yapmalıyız
yabancı sınırı gelsin türküsüne set çekmek için
Emre akbaba buyuk karaktermis helal olsun
Aydın, sen misin?Günümüz olaylarına bakınca Selçuk İnan'a olan saygım ve sevgim katbekat artıyor