Yasar Aslan
10 Numara!
- 20 Şubat 2010
- 10.244
- 1.017
- 1.778
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Puhahahah
Bunlar da futbola yabancı kontenjanındanAkbaba ve Ömer de var
Bonus yok yani 10 milyona almışlar. Yine de çok fazla.
Gedson arkaya yardımcı olacaktır, teknik olduğu kadar savaşçı da birisi. Tam bir modern çift yönlü orta sahaydı Benfica'da çıkış yaptığı dönemlerde. Bizde form tutar, uyum sağlarsa Taylan'ı sahada en çok mutlu edecek isimlerden birisi Gedson olur bence. Yedlin'de geriye hızlı dönebilen bir oyuncu, Linnes falan oynarken sık sık o bölgeye yanaşıp açıklarını kapatmaya çalışıyordu, onun da faydası olacaktır. Ama bir orta saha daha şart bize. Hatta 2 orta saha daha. 1 tane Taylan'ın yerine ya da yedeğine 1 tane de oyun aklı yüksek, hızlı karar verebilen, zeki bir merkez.Taylanı üzer bu orta saha
Iletemezler kendilerinin 16 yabancisi varHemen bu akşam Nihat Abilerine yabancı sayısı talimatını iletirler
10 milyona bağlamışlar diye yorumladımOha. Tam kerizmiş bunlar ahahaha
Ben de siyaset transferi olduğunu duydum.O transferde siyaset devreye girdi deniyor değişik işler oldu
asıl uçak bu yaw.
Aynen herkes gerard totti degil futbolcular parayı gördümü tmmİrfan süreci devam ederken yazmadım, ama gözünüzü seveyim, bir daha yok oyuncu direniyor. Şöyle böyle saçmalamayın. Bugün Twitter'da direnirfan tagını gördüğüm de fb ye gideceğini anladım. Bunlar profesyonel futbolcular , sandığımız gibi değil inanın. Aksi anca Arda gibiler için mümkün. Çok nadir oyuncular dışında.