Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson hayırlı olsun, çok sevindim bu transfere... irfandan daha faydalı olur..

Ne irfanmış yeter arkadaş. İyiki almadık. Benim gözümde ederi Max 3-4. İkinci ligden bile bulup avrupaya götüren kulüpler cl de forma giymiş İrfanı mi göremedi ? Adam ile bir Avrupa klübü ilgilenmedi. Sizce neden?

Adama sövüp karaktersiz demekde saçma. Sonuçta başakşehir sayesinde buralara geldi. Kulübünün menfaatını tabi düşünecek. Hooligan değil bu professionnel bir topçu. Menajeri Başkanı nereyi uygun görürse ora gider. Ha arada 500 bin Euro fark olur bu anlatır durumu ben şura gitmek istiyorum maaşımdan feragat ediyorum der gider istediği kulübe. Adamın kontrati bir sene filan kalsa dişini sıkar boşa çıkar o da yok. Ne yapsın bu adam? Çocuk gibi antrenmana çıkmıyorummu desin?

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Ulan bütün bu olanlara rağmen sene sonu bir de şampiyon olursak bakın görün siz curcunayi, gedsona bunlar sponsor olmuş olur mis gibi. Artık seneye de fincan ol kampanyası falan yaparlar alıştılar ne de olsa 120 milyon TL gömmek irfana büyük cesarat valla

Gedson arkaya yardımcı olacaktır, teknik olduğu kadar savaşçı da birisi. Tam bir modern çift yönlü orta sahaydı Benfica'da çıkış yaptığı dönemlerde. Bizde form tutar, uyum sağlarsa Taylan'ı sahada en çok mutlu edecek isimlerden birisi Gedson olur bence. Yedlin'de geriye hızlı dönebilen bir oyuncu, Linnes falan oynarken sık sık o bölgeye yanaşıp açıklarını kapatmaya çalışıyordu, onun da faydası olacaktır. Ama bir orta saha daha şart bize. Hatta 2 orta saha daha. 1 tane Taylan'ın yerine ya da yedeğine 1 tane de oyun aklı yüksek, hızlı karar verebilen, zeki bir merkez.
Karar verici merkez olarak Gedson'u kullanacağını düşünüyorum. Portekiz ligi teknik bi lig olduğu için Gedson'un fiziği göze çarpmadı ama Tottenham'da tutunamama sebebi bu. Bizim lig de EPL kadar olmasa da fiziğe dayalı. O yüzden diyorum fizik olarak Taylan'ı rahatlatacak bi orta saha lazım.

Haluk Yurekli izahı olmayan şeyin mizahi olur demiş. Dalgaya almış. Fenerde açıklayacak tam doğru fiyatı o zaman 😅

Nando
Yedlin Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
Fegh Gedson Arda Onyekuru
Mohamed

Okan
Linnes Donk Emin Emre T.
xxx
Ogulcan Belhanda Emre K. Kerem
Babel

Falcao
Halil
Ozorn
Ömr
Emre A.
Etebo

halen bi stoper + cdm aslinda lazim. Kaan + Youssouf olsa muazzam olurdu

Bu sene sampiyon bile olmazsak:
Yedlin (28 olacak)
Luyindama (28 olacak)
Marcao (25 olacak)
Saracchi (23 olacak kalirsa bizde)
Taylan 26 oldu
Gedson 22 oldu (bakalim 1.5 yil mi 6 ay mi opsiyon var mi)
Onyekuru (24 olacak)
Mohamed (24 olacak)

sadece fegh + nando + arda 30 üstünde , ki Muslera kaleci . Onyekuru opsiyon cekilir, gedson insallah 1.5 sene + adam aklli opsiyon olur. mohamed 31.12 cekilir.
seneye saddece bir sag bek lazim. Inanilmaz bir temel kuruldu. Yerli kurali gelirse Kerem var Taylan var Emre T. var olursa Umut meras sol bek, veya luyindama satilir Kaan ayhan vs. OGULCAN var .

Terim son 2-3 senesini uzatip inanilmaz isler yapar

Beyler Gedsonu izleemdim ama istayistikleri ic acici degil Onyekuru buraya gelirken baya golleri filan vardi ve Gedsonun artilari eksileri nedir.Talisca gibi diyenlerde var ama

Yağız denen dallama Başağın ne kadar ödeyeceğini açıklamadı mı hala ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt