Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 ayda olur sorun değil. FFP bitiyor sonrası istediğimiz adama gideriz.

Yeter ki şu an net oyuna katkı verecek adam alalım.

Bunun için büyük paralar vermeye hiç gerek yok.

Uzun zamandır yazmıyordum. iyiki şu İrfan'ı almamışız. Orada ne kadar iyi oynarsa oynasın asla öyle 10m lerin oyuncusu değil. fb klübü üstüne yapsaymış daha iyiymiş.

EtFQwbFXIAAIdZ-.webp

10 milyon dan bir kuruş aşağısı yalan.
+Deniz+Tolga bonuslar vs kafayı yemiş olmalılar

Arkadaşlar bu malatyadaki yusuf nasıl adam. harbiden denildiği kadar iyi mi. bizim maçlarda ben çok birşeyini göremedim açıkcası

6 ay ise kötü

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

taliscanın buraya gelmeden önceki istatistlikleri neydi acaba
20 golü vardı 2 senede.

Lakin başta forvet gibi oynuyordu sonra 8 numaraya çektiler.

Gedson onun gibi iyi şutör değil ama iyi top taşır. Talisca'da Rivaldo gibi sol ayak vardı.

Muriç
Mhakan

şimdide irfan

para konuşur bu işlerde,kimse metin oktay değil bu fbyi kazıklama operasyonu olsa bile oyuncu dik duruyo,kuruş değil duruş gibi laflara gerek yok imkansız dediğin şeyler gerçekleşebiliyo

şu dakika itibariyle adamlar yurtdışı transferlerine bile çomak sokabiliyoken yurtiçi transferlerinde topçu almamız fahiş fiyatlar haricinde nerdeyse yok en kötü siyaset giriyo devreye başka takımlara gitsinler diye trde kimsede buna karşı çıkamaz

süreçler böyle ilerlerken murhanında dediği gibi maliyetsiz,sözleşmesi bitecek isimleri alalım hiç kimsenin ağız kokusunu çekip sidik yarıştırmanın anlamı yok

aytaç,salih tarzı yerlilerde bizim işimizi görür yabancıları doğru seçersek eğer

Şikeciler muhtemelen irfanı aldıktan sonra bizi çaresiz bırakıp kaos ortamına sevk edeceklerini düşündüler

İrfandan önce Gedson transferini açıklamamız sonrası camiada büyük sevinç hakim ..

Bu yüzden faka bastıklarını kabullenip Ali Koç ve Emre abilerine sövmeye başlamışlar :asd:

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu orta sahaya bi de bedava salih uçan çok iyi bir alternatif olurdu, hatta 11e bile olurdu çift yönlü koşsun top yapsın taylanla gedsonu rahatlatsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt