Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan gerçekten iyi bir oyuncu ama ederi maksimum 5 milyon euro. Fazlası beklentiyi çok yükselteceği gibi oyuncuya da zarar verir. Fener elimizden aldı orası öyle ama daha önemlisi hangi şartlarla aldı ayrıca biz de Gedson gibi bir ismi kadromuza kattık. İrfan eğer denilen rakamlara alındıysa bence maliyet performansı kesinlikle karşılamayacaktır.

irfanı gercekten isteyen ve şikeciler aldıgı bri olarak söylüyorum bu ligte 7-8 milyon euroları hakedecek tek ortasaha selcuk inandı

6 ay yeter beyler kısa vadede katkı versin yeter.

Zaten sonunda alamayacağımız bir adam.

FFP bitiyor istediğimiz o scout transferlerini yaparız.

Stoperde Luyindama oynama ihtimali bence artık yok, defans arkasına koşu atacak Mohamed Onyekuru Gedson Kerem vs gibi isimler var bunu ligde en iyi yapan stoper Donk Özellikle Gedson Onyekuru tur bindirirler adama Donk Marcao Taylan Fegh Arda arkaya çok adam kaçırır çok, bekler bile sprinter 100 metre 4x4 bayrak yarışına katılsak startan çıkana kadar bizimkiler kupa kaldırır.

@Ahmed Arif Kesen nasiliz mutlumuyuz Terimin transferleriyle? Gedson felan
Gayet mutluyum Renktaş.
Ancak bu kadar mutlu olmak beni çok ürkütüyor

Ayrıca Terim'in, irfan konusunda daha fazla ısrar etmemesi ve Gedson için bağlantılarını kullanmasına sevindim.

Umarım aynı motivasyon ile devam eder ve aklını sahaya verir.

Hakkımızda hayırlısı
Sezon sonunda hepimizin çok fazla mutlu olması Dileğiyle...

Bu sene biz olamıyorsak kesinlikle beşiktaş ya da trabzonun olması lazım.

Bu sene şampiyon olamazlarsa kesin olarak batıyorlar, gelir kapıları daraldı. Koç ailesinin varlıkları ile ayaktalar, gerçekten acınası hallere düşecekler şampiyonluk parasını alamadıkları takdirde.

O yüzden önümüzde hafta çıkacağımız fenerbahçe maçı tff mhk siyasiler herkesi ilgilendiriyo. Hepsi yenilmemizi isteyecek, 30milyon taraftar ve Fatih Terimya allah diyip fetihe gideceğiz.

Hayırlısı olsun inşallah camiamıza. Mesut, mert hakan pelkas ozan ... varken gidip te 15 milyona yakın bir bedelle irfanı almak :asd: :asd: :asd: :asd: :asd:
alan mal, varan ayrı bir mal satanında bize prim vermesi gerekir

Mustafa Cengiz: "Bir takım "Biz istersek her futbolcuyu alırız." diyor. Samimi söylüyorum futbolcular önce Galatasaray'a gelir, anlaşamazlarsa 2-3 katı paraya diğer takıma giderler. Galatasaray Türk futbolunun kıblesidir."

önceki sözü de tekrarlayalım sayın başkanın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt